Κουζίνα με ουδέτερα χρώματα και με παλ αποχρώσεις

Συνδυασμοί Χρωμάτων της παλέτας 2020 με τη Δροσερή Χαραυγή

Εξερευνήστε την ευελιξία της Δροσερής Χαραυγής 45GY 55/052 και ανακαλύψτε τον κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων για τον χώρο σας

Κάθε χρόνο, οι ειδικοί στο χρώμα της Vivechrom συνεργάζονται με διακοσμητές από όλο τον κόσμο για να κατανοήσουν καλύτερα τις επικείμενες παγκόσμιες τάσεις που θα διαμορφώσουν τη ζωή μας στο προσεχές μέλλον. Εμείς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για να προσδιορίσουμε ένα νέο χρώμα της χρονιάς και να δημιουργήσουμε μια συλλογή συμπληρωματικών παλετών γύρω από αυτό.

Σε έναν όλο και πιο αγχωτικό και ψηφιακό κόσμο, οι άνθρωποι επιδιώκουν περισσότερη ανθρωπιά και αναζητούν την ουσία των πραγμάτων. Το φετινό χρώμα, η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, έχει έναν αέρα ηρεμίας και διαύγειας, που αντανακλά τέλεια αυτή τη διάθεση.

Είναι μια όμορφη και ευπροσάρμοστη απόχρωση με ένα εφέ που αλλάζει ανάλογα με τα χρώματα που το πλαισιώνουν. Εμείς δημιουργήσαμε τέσσερις εκπληκτικούς συνδυασμούς χρωμάτων βασισμένους στη Δροσερή Χαραυγή, με στόχο να ικανοποιήσουμε τους πάντες. Ρίξτε μια ματιά σε αυτόν τον οδηγό, για να δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δροσερή Χαραυγή στο σπίτι σας και να αποφασίσετε ποιος συνδυασμός χρωμάτων αντανακλά καλύτερα το στυλ σας...

Ένα σπίτι για φροντίδα: Ένας ανοιχτόχρωμος και αέρινος συνδυασμός χρωμάτων για κουζίνα 

Σε αυτή την κουζίνα, ο συνδυασμός απαλών ουδέτερων χρωμάτων με παλ παστέλ αποχρώσεις δημιουργεί έναν χαλαρό και φιλόξενο χώρο. Συμπληρωματικά χρώματα, όπως η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, το Χρώμα της Χρονιάς 2020, το απαλό κρεμ και το Χρώμα της Χρονιάς 2019, το Χρώμα του Μελιού 00YY 26/220, συνεργάζονται για να δημιουργήσουν ένα ευχάριστο και συνεκτικό σύνολο χρωμάτων.

Ολοκληρώστε αυτό το χαλαρό στυλ με πλούσια φυτά εσωτερικού χώρου και χειροποίητα κεραμικά.

Με ποια χρώματα;

Ένα σπίτι για παιχνίδι: Ένα παιδικό δωμάτιο γεμάτο ενέργεια με έναν ζωηρό συνδυασμό χρωμάτων

Οριζόντιες ρίγες σε φωτεινά κίτρινο και πρασινο γκρι Δροσερή Χαραυγή στο παιδικό δωμάτιο

Αυτή η χαρωπή κρεβατοκάμαρα περιέχει έναν έντονο και παιχνιδιάρικο χρωματικό συνδυασμό, που επιτυγχάνεται με ένα ηλιόλουστο κίτρινο σε έναν τοίχο, το οποίο χρησιμοποιείται σε λωρίδες εναλλάξ με ένα απαλό γκρι στον διπλανό τοίχο, για να δημιουργήσει ένα ασυνήθιστο γραφικό εφέ. Το Χρώμα της Χρονιάς 2020, η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, έχει χρησιμοποιηθεί σε ένα πλατύ περίγραμμα, που τονίζει το παράθυρο. Το στυλ ολοκληρώνουν λευκά έπιπλα, θερμές αποχρώσεις του ξύλου και λιτά φυσικά υφάσματα.

Με ποια χρώματα;

Ένα σπίτι για περισυλλογή: Μια ανεπιτήδευτη κρεβατοκάμαρα με συμπληρωματικά χρώματα για διακριτική πολυτέλεια  

Σκούρο γκρι και πρασινο γκρι Δροσερή Χαραυγή στην κρεβατοκάμαρα

Αυτό το σκούρο αλλά όμορφο υπνοδωμάτιο έχει αρκεστεί στα απολύτως απαραίτητα. Οι τοίχοι και το ταβάνι έχουν βαφτεί με ένα σκούρο γκρι που προκαλεί δέος, ενώ η εσοχή του παραθύρου έχει φωτιστεί χάρη στο Χρώμα της Χρονιάς 2020, τη Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052. Το κομψό ανοιχτό γκρι που έχει χρησιμοποιηθεί στην πόρτα δημιουργεί ένα πραγματικά διαχρονικό σύνολο.

Τα μινιμαλιστικά έπιπλα, τα ανάγλυφα σκεπάσματα και τα ανεπιτήδευτα σεντόνια ολοκληρώνουν αυτό το απλό και γαλήνιο στυλ.

Με ποια χρώματα;

Ένα σπίτι για δημιουργικότητα: Ένας χρωματικός συνδυασμός σαλονιού με χρώμα για ανήσυχα και δημιουργικά πνεύματα

Μπορντώ και πρασινο γκρι Δροσερή Χαραυγή στο σαλόνι

Σε αυτόν τον θερμό συνδυασμό χρωμάτων, πλούσιες και έντονες αποχρώσεις, όπως το μπορντό και το πράσινο, αναμειγνύονται με πιο παλ τόνους, όπως η Δροσερή Χαραυγή 45GY 55/052, το Χρώμα της Χρονιάς 2020, που έχει χρησιμοποιηθεί σε διπλανούς τοίχους και στην εσοχή του παραθύρου, αποκτώντας ελαφρώς χαλαρωτικές ιδιότητες.

Τα πολυτελή βελούδα, τα λουλουδάτα σχέδια και τα ιδιαίτερα βίντατζ κομμάτια συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ατμοσφαιρικού και ζεστού χώρου.

Με ποια χρώματα;

Αναζητάτε περισσότερες ιδέες για το σαλόνι; Ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ιδέες.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...