Λευκοί τοίχοι με πράσινα, μπλε και γκρι έπιπλα και αξεσουάρ

Πρωτότυπες Ιδέες Διακόσμησης με Λευκό Χρώμα!

Ναι είναι αλήθεια, με το λευκό ταιριάζουν τα πάντα!

Το πλεονέκτημα του λευκού είναι πως έχετε την ελευθερία επιλογής αποχρώσεων σε αξεσουάρ και υφάσματα, καθώς με το λευκό ταιριάζουν τα πάντα! Στα συν του λευκού είναι ότι αντανακλα το φως κατά τη διάρκεια της ημέρας και ενισχύει και το τεχνητό φως τις βραδινές ώρες. Δείτε μερικές πρωτότυπες ιδέες για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τους λευκούς σας τοίχους. 

Συνδυάζοντας το λευκό με αντίθετα χρώματα, όπως πράσινο και ροζ, σχηματίζετε τους πιο δυνατούς χρωματικούς συνδυασμούς. Οι αποχρώσεις αυτές έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους στον χρωματικό κύκλο αλλά ταιριάζουν απόλυτα μαζί βάσει αντίθεσης. Τολμήστε το σε ένα μοντέρνο και ιδιαίτερο σαλόνι! Συμπληρώστε με πολύχρωμα πρωτότυπα μαξιλάρια και διακοσμητικά τοίχου για πιο νεανικό λουκ.

Συνδυάστε το έντονο κόκκινο με το λευκό στο σαλόνι, στους ενιαίους χώρους ή και στο παιδικό δωμάτιο για ένα μοντέρνο, απλό συνδυασμό με καθαρές γραμμές που επιτρέπει στο κόκκινο χρώμα να γίνει ο πρωταγωνιστής στο χώρο σας.  Βάλτε και μερικές επιπλέον δημιουργικές πινελιές και απογειώστε το χώρο!  
Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...