Πολυλειτουργική τραπεζαρία; Επιλέξτε ένα χρωματικό συνδυασμό με συνοχή που ισορροπεί την πρακτικότητα με τον εκλεπτυσμό.

Απλή και επίσημη τραπεζαρία σε ένα

Πολυλειτουργική τραπεζαρία; Επιλέξτε έναn χρωματικό συνδυασμό που ισορροπεί την πρακτικότητα με τον εκλεπτυσμό.

Αν η τραπεζαρία σας φιλοξενεί τόσο οικογενειακά γεύματα όσο και πάρτι, θα θέλετε να βεβαιωθείτε ότι ο χρωματικός συνδυασμός που επιλέγετε λειτουργεί το ίδιο καλά για τις απλές αλλά και για τις επίσημες περιστάσεις. Μια ουδέτερη παλέτα τονισμένη με ένα φωτεινό χρώμα είναι ένας εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε αίσθηση άνεσης και κομψότητας. Δοκιμάστε κλασικούς συνδυασμούς, όπως το ανθρακί και το ζωηρό λευκό, το γκρίζο της πέτρας και το απαλό κίτρινο ή το κρεμ με πλούσιο σοκολατί.

Προσθέστε μια πινελιά glamour σε έναν κυρίως απλό χώρο με έναν εντυπωσιακό τοίχο βαμμένο σε ένα πλούσιο χρώμα όπως το μπορντό, το λαμπερό χρυσό ή το πράσινο του φασκόμηλου. Αν θέλετε να κάνετε την επίσημη τραπεζαρία σας να φαίνεται πιο άνετη, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε ένα καθαρό λευκό στο ταβάνι σας και στις ξύλινες επιφάνειες ή, για άμεση ανανέωση, να βάψετε το τραπέζι ή τα ράφια σας σε μια φωτεινή απόχρωση, όπως το χαρούμενο μπλε πετρόλ ή το φούξια.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...