Συνδυάζοντας τις χαλαρωτικές ιδιότητες του μπλε και τις φυσικές ιδιότητες του πράσινου, το πετρόλ και το τιρκουάζ είναι χαλαρωτικά και εκλεπτυσμένα.

Νιώστε γαλήνη με το πετρόλ και το τυρκουάζ

Αυτές οι όμορφες αποχρώσεις είναι χαλαρωτικές και εκλεπτυσμένες.

Αυτά τα όμορφα χρώματα που είναι στο μεταίχμιο ανάμεσα στο μπλε και το πράσινο, εκτιμούνται από καιρό για τις ιδιαίτερες ιδιότητές τους. Το τυρκουάζ, πολύτιμος λίθος που συνδυάζει το μπλε και το πράσινο με μια πινελιά κίτρινου, πίστευαν οι αρχαίοι Πέρσες ότι έδιωχνε το κακό μάτι. Φορούσαν αυτές τις μπλε-πράσινες πέτρες ως φυλαχτό προστασίας. Στο αρχαίο Μεξικό, το τυρκουάζ προοριζόταν για τους θεούς και δεν επιτρεπόταν να φορεθεί από απλούς θνητούς.

Το πετρόλ, ένα μείγμα μπλε, πράσινου και μιας δόσης γκρίζου, και είναι στην πράξη μια πιο σκούρα απόχρωση του τυρκουάζ. Τόσο το πετρόλ όσο και το τυρκουάζ εκπέμπουν την ηρεμία και τη γαλήνη του μπλε, καθώς και την ισορροπία του πράσινου. Σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε τυρκουάζ στο υπνοδωμάτιο για να δημιουργήσετε μία γλυκιά θηλυκή αίσθηση, ενώ οι πιο σκούρες πετρόλ αποχρώσεις συνθέτουν ένα ζωηρό αλλά εκλεπτυσμένο ύφος στα σαλόνια και στους διαδρόμους.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...