Διακοσμήστε το Μπάνιο με Σκούρα Χρώματα

Μπάνιο: 3 Ιδέες Διακόσμησης από την Αφρική

Η Αφρική είναι μια ήπειρος που ξεχωρίζει για την αγριάδα και αντιθέσεις της. Αν είναι στα σχέδιά σας να την επισκεφθείτε αλλά οι υποχρεώσεις σας δεν σας το επιτρέπουν ακόμη, υπάρχει ένας σύντομος τρόπος να τη φέρετε κοντά σας χωρίς να το κουνήσετε ρούπι από το σπίτι σας! Πώς; Με μια αλλαγή στα χρώματα των τοίχων του μπάνιου!

Τα χρώματα που κερδίζουν για να κάνετε το μπάνιο σας να μοιάζει με αφρικάνικο τοπίο δεν είναι άλλα από τα γήινα και τα σκούρα. Γεμίστε έμπνευση για τη διακόσμηση του μπάνιου σας διαβάζοντας παρακάτω.

Βάψτε τους τοίχους του μπάνιου με σκούρα χρώματα, όπως αυτό της φωτογραφίας και συμπληρώστε τη διακόσμηση με ένα φυτό εσωτερικού χώρου στον τοίχο πίσω από τη μπανιέρα αλλά και έπιπλα από ξύλο και μπαμπού! Το ιδανικό χρώμα για το μπάνιο σ’ αυτή τη διακόσμηση, είναι το μπεζ!

Εμπιστευτείτε το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO της Vivechrom, το οικολογικό αντιμικροβιακό χρώμα για το βάψιμο των τοίχων στο μπάνιο σας, ένα χρώμα ειδικά σχεδιασμένο για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς που εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας στον τοίχο και αντέχει εξαιρετικά στο συχνό πλύσιμο!

Βυθιστείτε στη Χαλάρωση

Πορτοκαλί Χρώμα για Αφρικάνικη Διακόσμηση Μπάνιου

Διαμορφώστε την ιδανική ατμόσφαιρα με τους κατάλληλους χρωματικούς συνδυασμούς και κάντε την ώρα του μπάνιου πραγματική απόλαυση! Επιλέξτε μια βαθιά απόχρωση, όπως το πορτοκαλί της φωτογραφίας, μπεζ πλακάκια και ξύλινα έπιπλα, για ένα μπάνιο που θα σας αγκαλιάζει ζεστά κάθε στιγμή της ημέρας!

Πασπαλίστε το Μπάνιο σας με Λίγη Ψημένη Καρύδα

Το Χρώμα της Ψημένης Καρύδας στη Διακόσμηση Μπάνιου

Η καρύδα είναι ένα από τα τοπικά φρούτα της Γκάνας. Παράλληλα είναι ένα από τα πιο νόστιμα και θρεπτικά φρούτα που μπορεί κάποιος να δοκιμάσει ωμά ή ψημένα. Η καρύδα άλλωστε έχει γλυκιά γεύση χωρίς την προσθήκη ζάχαρης οπότε αποτελεί ένα εξαιρετικό γλυκό και μάλιστα υγιεινό! Εσείς έχετε φάει ψημένη καρύδα; Αν όχι είναι καιρός να την δοκιμάσετε! Είτε σε μορφή γλυκού είτε σε μορφή χρώματος στους τοίχους του μπάνιου σας. Είναι απολαυστική με όποιο τρόπο κι αν τη χρησιμοποιήσετε!

Επιλέξτε με αυτοπεποίθηση το χρώμα που θα βάλετε στους τοίχους του μπάνιου σας και μη διστάσετε να συμβουλευτείτε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom, που θα βρείτε στο website μας!

Αν θέλετε να μαθαίνετε νέες ιδέες και συμβουλές διακόσμησης, βρείτε μας στα social media!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...