Αν το μπάνιο είναι μάλλον στριμωγμένο αντί για άνετο, αναζητήστε έναν χρωματικό συνδυασμό που συνδυάζει απαλές αποχρώσεις με φωτεινές πινελιές χρωμάτων.

Ζωντανέψτε ένα μικροσκοπικό μπάνιο με χρώμα

Μετατρέψτε το μπάνιο σας από μικρό σε ευρύχωρο με ουδέτερα χρώματα και μπλε.

Βελτιώστε την αίσθηση χώρου στο μπάνιο σας με απαλές ουδέτερες αποχρώσεις, όπως το σπαστό λευκό ή ένα θερμό γκρι. Οι διακριτικές αποχρώσεις του άκουα και του πράσινου της θάλασσας ταιριάζουν, επίσης, υπέροχα σε μικρά δωμάτια – ξεγελούν το μάτι ότι οι τοίχοι είναι πιο μακριά απ’ ό,τι στην πραγματικότητα. Έχετε χαμηλό ταβάνι; Διαλέξτε ένα χρώμα δύο τόνους πιο ανοιχτό από τους τοίχους σας για να δημιουργήσετε την αίσθηση της προέκτασης.

Οι μικροί χώροι λατρεύουν επίσης τα φωτεινά χρώματα –το μυστικό είναι να τα προσθέσετε σε μικρές δόσεις. Τα ράφια και τα ντουλάπια του μπάνιου βαμμένα σε έντονες αποχρώσεις θα παρασύρουν το μάτι από τις στριμωγμένες περιοχές και θα δημιουργήσουν σημεία που τραβούν την προσοχή. Επιλέξτε φρέσκους ζωηρούς τόνους που συνδυάζονται όμορφα με το λευκό, όπως τα χρώματα του μάνγκο ή του λεμονιού. Τα φωτεινά κίτρινα, επίσης, θα σας ανεβάσουν αμέσως τη διάθεση και θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί ένα ξεκούραστο καταφύγιο όπου μπορείτε να αναζωογονήσετε το σώμα και το μυαλό σας.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...