Απελευθερώστε την πλήρη δυνατότητα της κουζίνας σας με ψυχρά ουδέτερα χρώματα και φωτεινά χρώματα που δημιουργούν την ψευδαίσθηση του χώρου.

Χρώματα για να φαίνεται μεγαλύτερη η κουζίνα σας

Με τις σωστές χρωματικές επιλογές και μερικά έξυπνα κόλπα, ακόμα και η μικρότερη κουζίνα μπορεί αμέσως να δείξει μεγαλύτερη.

Για να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του χώρου, χρησιμοποιήστε τη δύναμη των ψυχρών ουδέτερων χρωμάτων. Ως κανόνας, οι ψυχρές αποχρώσεις όπως το περλέ λευκό και το γκρίζο θα μεγαλώσουν οπτικά ένα δωμάτιο, ενώ οι σκούροι τόνοι δημιουργούν μια οικεία διάθεση. Χαμηλό ταβάνι; Επιλέξτε ένα χρώμα μερικές αποχρώσεις πιο ανοιχτό από τους τοίχους σας για να δημιουργήσετε οπτικά την αίσθηση της ροής. Στενός χώρος; Χρησιμοποιήστε μια σκουρότερη απόχρωση στους πιο στενούς τοίχους και μια φωτεινή απόχρωση σε μακρύτερους τοίχους για να κάνετε μια μικρή κουζίνα να φαίνεται πιο φαρδιά.

Οι μικροί χώροι αγαπούν επίσης τις φωτεινές αποχρώσεις. Όχι μόνο ξεγελούν το μάτι ώστε να βλέπει έναν χώρο μεγαλύτερο, αλλά μια πινελιά χρώματος σε όλη την κουζίνα σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να εμπνεύσετε μαγειρική δημιουργικότητα. Βάψτε μια εσοχή ή ένα χώρο ανάμεσα στα ράφια με μια πινελιά φωτεινού χρώματος για να τραβήξετε την προσοχή μακριά από συνωστισμένα σημεία.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...