Αναμείξτε τα ουδέτερα με παιχνιδιάρικα μοτίβα και πινελιές από φωτεινές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό υπνοδωμάτιο για το παιδί σας ενώ μεγαλώνει.

Μετατρέψτε τη διακόσμηση σε παιχνίδι

Δημιουργήστε ένα πρακτικό παιδικό δωμάτιο που δεν συμβιβάζεται στο στυλ.

Δεν αποτελεί έκπληξη που η φαντασία των παιδιών διεγείρεται περισσότερο όταν περιβάλλονται από ζωηρά, αναζωογονητικά χρώματα. Αλλά η πρακτικότητα πρέπει επίσης να παίζει ρόλο όταν βάφετε το δωμάτιο του παιδιού σας. Για ένα διαχρονικό χρωματικό συνδυασμό, επιλέξτε γαλήνια ουδέτερα χρώματα για τους τοίχους, όπως την απόχρωση του καταπραϋντικού γκριζοπράσινου ή του ζεστού καφέ.

Μια ουδέτερη βάση δίνει στο παιδί σας ατελείωτες ευκαιρίες για να παίξει με το χρώμα. Δοκιμάστε να δώσετε έμφαση σε έναν τοίχο με μια ζεστή απόχρωση ή βάλτε μια παιχνιδιάρικη ταπετσαρία, στένσιλ ή ακόμη αφιερώστε έναν τοίχο μόνο για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες. Εμπλέξτε τα στη διαδικασία της διακόσμησης. Εξάλλου, το χρώμα δεν είναι μόνο ένας εύκολος τρόπος για να μεταμορφώσετε το υπνοδωμάτιο του παιδιού σας σε έναν σαγηνευτικό χώρο, είναι επίσης και ο τέλειος τρόπος για να τους μάθετε τη δύναμη του χρώματος.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...