Μπλε Χρώμα στη Διακόσμηση του Μπάνιου

Με αυτή τη Διακόσμηση Μπάνιου θα Κατεβάσετε Ιδέες!

Τι σημαίνει δημιουργικότητα; Μια έννοια που είναι ταυτισμένη με τη δημιουργία. Δημιουργία σημαίνει παραγωγή καθετί νέου. Μιας νέας ιδέας, ενός νέου καλλιτεχνήματος, ενός νέου προϊόντος. Πώς μπορούμε ωστόσο να είμαστε δημιουργικοί;

Η δημιουργικότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που βρίσκουμε σε περίσσεια στα παιδιά αλλά όσο ανεβαίνουμε στην ηλικιακή κλίμακα, τη συναντάμε ολοένα και μειωμένη στους ανθρώπους. Πολλοί είναι οι λόγοι για τους οποίους κάποιος μπορεί να χάσει τη δημιουργικότητά του, ωστόσο είναι μαζί με τη φαντασία, οι δύο κινητήριοι μοχλοί για να σπρώξουμε μπροστά τον κόσμο μας.

Η ώρα που περνούν στο μπάνιο, αποτελεί για πολλούς ανθρώπους χρόνο για συγκέντρωση κι έμπνευση. Τα κατάλληλα χρώματα στους τοίχους μάλιστα, μπορούν να μετατρέψουν τη διακόσμηση του μπάνιου σας, σε πηγή δημιουργικής σκέψης! Τι λέτε; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς θα το πετύχετε.

Χρώμα Μπλε στου Μυαλού το Σακ Βουαγιάζ

Το μυαλό μας έχει όλα τα προσόντα για να κατεβάσει δημιουργικές ιδέες που θα κάνουν πιο όμορφη τη ζωή μας, απλώς κάποια μικροσκοπικά σκουπιδάκια στη σκέψη μας, τις εμποδίζουν να έρθουν στην επιφάνεια!

Επιλέξτε το μπλε για το βάψιμο τοίχων στον πιο πολυσύχναστο χώρο του σπιτιού, το μπάνιο σας! Παίξτε με αυτό το χρώμα για να εξαφανίσετε κάθε «σκουπιδάκι» που εμποδίζει τις νέες ιδέες να ρεύσουν στη σκέψη σας και να γίνουν πραγματικότητα. Η συγκεκριμένη απόχρωση θυμίζει τα χρώματα του ωκεανού, με αποτέλεσμα να χαλαρώνει το μυαλό μας.

Τι καλύτερο από το να βάψουμε τους τοίχους του μπάνιου μας με αυτήν; Διακοσμήστε με λευκά έπιπλα και φυσικά υλικά για να ενισχύσετε το αίσθημα του φυσικού τοπίου στο χώρο!

Εμπιστευτείτε το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO  της Vivechrom, το οικολογικό αντιμικροβιακό χρώμα με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα, αφού είναι το ιδανικό χρώμα για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς, όπως το μπάνιο, εμποδίζει την ανάπτυξη μούχλας κι έχει εξαιρετική αντοχή στο συχνό πλύσιμο!

Σε μια Όαση Φρεσκάδας σαν το Μπάνιο Σας

Βάψτε με Γαλάζιο Χρώμα στους Τοίχους του Μπάνιου

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το μπάνιο σας, μπορείτε να επισκέπτεστε μια όαση φρεσκάδας, αρκεί να διαλέξετε τα «σωστά» χρώματα για τους τοίχους!

Ναι, σωστά διαβάσατε! Βάψτε τους τοίχους του μπάνιου σας με χρώματα που ενεργοποιούν κάθε μικροσκοπική σύνδεση δημιουργικής σκέψης στο μυαλό σας και κάνουν τον χρόνο που περνάτε σ’ αυτό το χώρο, να μετράει!

Το γαλάζιο χρώμα είναι ένα από αυτά! Συνδυάστε το με φυτά εσωτερικού χώρου και έθνικ φωτιστικά στους τοίχους και κάθε φορά που μπαίνετε στο μπάνιο σας, θα μοιάζει σαν να μπαίνετε σε camping μέσα στην έρημο!

Αν θέλετε να δείτε πώς θα φαίνονται τα χρώματα στους τοίχους προτού βάψετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Smartphone Visualizer App της Vivechrom που θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τα χρώματα που θα λατρέψετε όταν τα δείτε στους τοίχους του σπιτιού σας!

Φωτίστε τη Σκέψη σας με Μουντό Μπλε-Μωβ στο Μπάνιο

Το Μπλε - Μωβ είναι το Ιδανικό για τη Διακόσμηση Μπάνιου

Αυτό το χρώμα μοιάζει με την πρώτη ματιά μουντό, ωστόσο είναι ένα από τα χρώματα που καθαρίζουν τη σκέψη και ενεργοποιούν τη φαντασία στον εγκέφαλό μας. Θα σας βοηθήσει ν’ ανακατέψετε τις ιδέες που έχετε για να προκύψει μια καινούργια, όπως και το ίδιο άλλωστε, αφού έχει προκύψει μετά από ανάμειξη χρωμάτων μπλε και μωβ! Δοκιμάστε το στη διακόσμηση του μπάνιου σας και απολαύστε αναζωογόνηση και φως στη σκέψη σας!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το μπάνιο σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...