Αν η παραγωγικότητά σας μειώνεται, η επιλογή αποχρώσεων του πιπεράτου, διεγερτικού πορτοκαλί θα μπορούσε να παρέχει την ενίσχυση συγκέντρωσης που χρειάζεστε.

Κάντε το γραφείο σας μια κυψέλη δημιουργικότητας

Ενισχύστε την παραγωγικότητα με αποχρώσεις του πιπεράτου και διεγερτικού πορτοκαλί.

Τα χρώματα μπορούν να έχουν μια δυναμική επίδραση στη διάθεσή σας, στα συναισθήματα και στη συγκέντρωση, κάτι που δικαιολογεί το γιατί η επιλογή του σωστού χρώματος στο χώρο εργασίας σας είναι τόσο σημαντική. Ορισμένοι θεωρητικοί πιστεύουν ακόμα κι ότι μερικά χρώματα, όπως το πορτοκαλί, μπορούν να έχουν άμεση επίδραση στη συγκέντρωση και την παραγωγικότητά σας. Λέγεται ότι το πορτοκαλί αυξάνει την παροχή οξυγόνου στον εγκέφαλο, πράγμα που διεγείρει την εγκεφαλική δραστηριότητα, κάνοντάς το ένα άψογο χρώμα για το γραφείο στο σπίτι.

Ακόμη και μικρές πινελιές ενός φωτεινού χρώματος θα μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά στη δημιουργικότητα και την παραγωγικότητά σας. Αν οι πορτοκαλί τοίχοι δεν είναι του στυλ σας, χρησιμοποιήστε ζωηρά χρώματα όπως το μανταρινί ή το πορτοκαλί της κολοκύθας με μέτρο ή μπορείτε να δοκιμάσετε πιο γήινες αποχρώσεις όπως το νεκταρινί, το πορτοκαλί του τριαντάφυλλου και του ηλιοβασιλέματος. Χρησιμοποιήστε αυτές τις ζωηρές αποχρώσεις για να δημιουργήσετε έναν εντυπωσιακό χαρακτηριστικό τοίχο ή βάψτε απρόσμενα μέρη, όπως το εσωτερικό των ραφιών της βιβλιοθήκης, για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...