Το φθινόπωρο τα χρώματα της φύσης είναι ένα πανέμορφο θέαμα. Διαβάστε τις συμβουλές μας για διακόσμηση με μαγικά φθινοπωρινά χρώματα.

Μαγευτείτε από τις χρυσαφένιες φθινοπωρινές αποχρώσεις

Το φθινόπωρο τα φυλλώδη χρώματα της φύσης είναι ένα πανέμορφο θέαμα.

Μετά τα λαμπρά πράσινα του καλοκαιριού, τα φύλλα των δέντρων και των θάμνων αρχίζουν να χρυσαφίζουν, προαναγγέλλοντας ένα έντονο κρεσέντο χρωμάτων. Δεν μπορείς παρά να μαγευτείς από την ποικιλία των κίτρινων, των κόκκινων, των πορτοκαλιών και των χρυσαφιών. Αλλά αναρωτηθήκατε ποτέ τι μετατρέπει τα φύλλα από πράσινα σε χρυσαφιά;

Όλα προκαλούνται από μία αντίδραση του φυλλώματος στο μειωμένο φως του ήλιου. Η χλωροφύλλη στα φύλλα διαλύεται για να αποκαλύψει τα καροτενοειδή που κρύβονται από κάτω, εξαλείφοντας το πράσινο και χρωματίζοντας τα φύλλα σε όλων των ειδών τις ζωντανές αποχρώσεις.

Αν οι φθινοπωρινές αποχρώσεις σας κάνουν να καρδιοχτυπάτε, κοιτάξτε τις χρυσαφένιες αποχρώσεις όπως το μελί, την κολοκύθα, την καλέντουλα, το πυρόξανθο και το χαλκό. Προσπαθήστε να αναδημιουργήσετε αυτούς τους χρωματικούς συνδυασμούς στο σπίτι ταιριάζοντας χρυσαφένια κίτρινα και πορτοκαλιά σε ποικίλες αποχρώσεις ή προσθέστε ένα εκλεπτυσμένο θερμό ουδέτερο, όπως η μόκα ή η κανέλα, για να ισορροπήσετε τη ζωντάνια του χρυσού.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...