Λευκό Χρώμα στη Διακόσμηση Σαλονιού

Λευκό Σαλόνι: Διακόσμηση για να Καθαρίσετε την Αύρα σας!

Αν αισθάνεστε ότι έχει φτάσει η στιγμή που η αρνητική ενέργεια και η συσσώρευση τοξινών σας χτυπούν την πόρτα και χρειάζεστε έναν «καταλύτη» που θα τις πάρει μακριά, υπάρχει λύση! Να ξανασκεφτείτε τα χρώματα στη διακόσμηση του σαλονιού σας! Όταν το μυαλό μας είναι υπερφορτωμένο από σκέψεις, το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι ένα σπίτι με βαβούρα στη διακόσμηση. Γιατί, αντί να μας ξεκουράζει, επιτείνει το αίσθημα της κούρασης που νιώθουμε! Διαβάστε παρακάτω, για να μάθετε πώς θα το πετύχετε!

Διακόσμηση με Λευκό για Καθαρό Μυαλό

Αν αναρωτιέστε πώς να βάψετε το σπίτι σας προκειμένου να καθαρίσετε τη σκέψη σας από τα μικρά σκουπιδάκια που έχουν παρεισφρήσει μέσα της, το λευκό είναι το πιο κατάλληλο χρώμα γι’ αυτή τη διαδικασία αποτοξίνωσης! Αποτελεί τον τέλειο καμβά για ηρεμία και χαλάρωση. Τολμήστε να βάψετε με λευκό χρώμα έπιπλα που δεν θέλετε πια και ίσως αλλάξετε γνώμη. Εμπιστευτείτε την οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO γι' αυτή τη διαδικασία και τα παλαιά σας έπιπλα θα μοιάζουν με διαμαντάκια στη νέα διακόσμηση του σπιτιού σας! 

Ένα Παράθυρο με Θέα τη Διακόσμηση του Σπιτιού σας

Λευκό Χρώμα στους Τοίχους του Σαλονιού

Μπορείτε να δημιουργήσετε μία δροσιστική γωνιά στο σαλόνι σας, επιλέγοντας το λευκό χρώμα για το βάψιμο των τοίχων. Το λευκό είναι ταυτισμένο με τη φρεσκάδα και την καθαρότητα. Για ν’ αναδείξετε όλη την αρχοντιά που δίνει στο χώρο, συνδυάστε το με διακοσμητικά μαξιλάρια και αντικείμενα σε ουδέτερα χρώματα, όπως το υπόλευκο του πάγου, το μπεζ και το γκρι. Αυτή η διακόσμηση θα κάνει το σαλόνι σας να μοιάζει με καλοκαιρινή αυλή την ώρα της μεσημεριανής σιέστας!

Extra Tip: Φτιάξτε πολύχρωμα ραφάκια για το σαλόνι σας εύκολα και γρήγορα. Θα ταιριάξουν υπέροχα με το λευκό στους τοίχους!

Μια Καινούργια Αρχή με Λευκό Χρώμα στους Τοίχους

Διακόσμηση Φοιτητικού Σπιτιού με Λευκό Χρώμα

Μόλις περάσατε στο πανεπιστήμιο και μετακομίσατε στην πόλη που θα σπουδάσετε. Όλοι οι δρόμοι σας οδηγούν ν’ ανοίξετε τα φτερά σας και να πετάξετε για καινούργιες εμπειρίες. Βρήκατε το πανεπιστήμιο, γραφτήκατε, ρωτήσατε για τα κατατόπια στη γειτονιά και τώρα είστε έτοιμοι να μπείτε στο χώρο που θα σας φιλοξενήσει για τα επόμενα χρόνια. Μήπως είναι η στιγμή που ψάχνετε ιδέες για τη διακόσμηση του φοιτητικού σας σπιτιού; Αν θέλετε να είναι κομψό και να μην ξοδέψετε πολλά χρήματα τότε το λευκό χρώμα είναι ο αγαπημένος φίλος σας για το βάψιμο των τοίχων του σπιτιού σας! Θα δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος και θα ενισχύει το φυσικό φως τα πρωινά που θα ρίχνετε κλεφτές ματιές στον ήλιο!

Extra Tip: Το λευκό χρώμα σας επιτρέπει να πειραματιστείτε όπως θέλετε με την διακόσμηση του χώρου, αφού είναι ένας καμβάς που ταιριάζει με τα πάντα!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση του σπιτιού σας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το χώρο σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...