Χρυσή ώχρα στην κουζίνα

Λαμπερό Χρυσό Χρώμα στο Σπίτι σας

Λαμπερό χρυσό στο σπίτι σας

“Έχω διαβάσει ότι το χρυσό είναι αρκετά δημοφιλές αυτή τη στιγμή. Οι τοίχοι στο σαλόνι μου χρειάζονται ανανέωση και θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω, αλλά πώς μπορώ να βεβαιωθώ ότι δε θα φαίνεται παλιομοδίτικο σε 1-2 χρόνια;”

Το να κάνουμε το σπίτι μας πιο μοντέρνο είναι λόγος ανανέωσης για ένα στα πέντε άτομα, σύμφωνα με μια πρόσφατη έρευνα.

Έτσι, ποιος είναι καλύτερος τρόπος για να φωτίσετε το σπίτι σας και να δημιουργήσετε ένα αποτέλεσμα φρέσκο και σημερινό, από το να βάψετε τους τοίχους σας με το αγαπημένο χρυσό, μία από τις πιο ευέλικτες αποχρώσεις.

Το χρυσό είναι εμποτισμένο με αποχρώσεις της ώχρας, καθιστώντας το αρκετά φωτεινό για να ξεχωρίζει, αλλά και αρκετά ευέλικτο για να το συνδυάσετε με άλλες αποχρώσεις για ένα αποτέλεσμα ναι μεν τολμηρό, αλλά εξαιρετικά εύκολο να μπει στην καθημερινότητα σας.

1. Γραφείο βαμμένο χρυσό με γαλάζιες ρίγες

Ο συνδυασμός μπλε και χρυσό μπορεί να ακούγεται ασυνήθιστος με την πρώτη, αλλά με τις σωστές αποχρώσεις μπορεί να γίνει αναζωογονητικός και αρμονικός.

Εδώ, το χρυσό συνδυάζεται με ζεστές ουδέτερες ρίγες και γαλάζιο χρώμα για έμφαση. Αυτές οι αποχρώσεις βρίσκονται δίπλα-δίπλα στο χρωματικό κύκλο και ταιριάζουν όμορφα μεταξύ τους. Μεταβάλλοντας το μέγεθος των λωρίδων μπορείτε να προσθέσετε μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο χώρο του γραφείου.

Πολύχρωμες ρίγες στον τοίχο του γραφείου σε χρυσό, καφέ και γαλάζιο
20YY 36/370
45YY 53/151
90YR 16/129
10BG 63/097
70GG 72/045
00YY 07/093

2. Το ροζ με το χρυσό ταιριάζουν υπέροχα

Διαιρώντας οριζοντίως τον τοίχο σας στο μισό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε συμπληρωματικά χρώματα που θα λάμψουν και να ενισχύσουν το ένα το άλλο.

Το απαλό, φωτεινό λιλά εδώ αναδεικνύει τις αποχρώσεις της ώχρας, για ένα σύγχρονο λουκ που εκπέμπει ζωντάνια. Αυτά τα χρώματα συνδυάζονται ιδιαίτερα καλά σε έναν τοίχο που δε φωτίζεται από φυσικό φως, όπως ένα χολ ή διάδρομο.

Συνδυασμοί χρωμάτων για τοίχους με χρυσό και ροζ
20YY 36/370
20YY 34/700
30YR 67/113

3. Το χρυσό είναι ένα φιλόξενο χρώμα

Για ένα φιλόξενο αποτέλεσμα συνδυάστε το χρυσό με μία ελαφριά και απαλή απόχρωση του καφέ, όπως αυτή του καπουτσίνο.

Αυτός ο γήινος συνδυασμός δένει αρμονικά, και λειτουργεί ιδιαίτερα καλά σε εισόδους.

Λαμπερό χρυσό στο χωλ και στο σαλόνι
20YY 36/370
70YR 50/086
40YY 49/546

4. Χρυσο-καφέ κουζίνα

Σκούρα, σοκολατένια καφέ, ώχρα και ζεστά ροζ δημιουργούν ένα ευχάριστο συνδυασμό που είναι γεμάτος ζεστασιά.

Τα απαλά αυτά χρώματα θυμίζουν τις φυσικές αποχρώσεις του ξύλου, και όταν συνδυάζονται με σκούρες αποχρώσεις όπως το ντουλάπι της κουζίνας στην εικόνα δημιουργούν μια ιδιαιτέρως κομψή αίσθηση

Καφέ και  ώχρα στην κουζίνα
20YY 36/370
00YY 07/093
70YR 31/135

5. Χρυσο-ροζ κρεβατοκάμαρα

Αν το απλό, Σκανδιναβικό στυλ είναι αυτό που σας αρέσει, τότε σίγουρα δε θα κάνετε λάθος αν συνδυάσετε το χρυσό με ένα δροσερό αλλά χαριτωμένο ουδέτερο χρώμα, όπως το απαλό ροζ.

Αυτός ο χαλαρωτικός και γαλήνιος συνδυασμός είναι ιδανικός για υπνοδωμάτια. Ολοκληρώστε το σύνολο ταιριάζοντάς το με έπιπλα σε ξύλινες φυσικές αποχρώσεις.

Χρυσό και ροζ στους τοίχους υπνοδωματίου
20YY 36/370
30YR 64/044

6. Έθνικ αλλά και μοντέρνο

Το χρυσό έχει πλούσια κληρονομιά και χρησιμοποιείτε εδώ και αιώνες από διάφορους πολιτισμούς. Ταιριάξτε το με μία παρόμοια απόχρωση όπως η μόκα και προσθέστε για τονικότητα μια λεπτή ρίγα από φωτεινό κίτρινο. Έτσι θα έχετε ένα έθνικ στυλ με μία μοντέρνα ματιά.

Χρυσή ώχρα και θερμό γκρι στο σαλόνι
20YY 36/370
20YY 34/700
20YY 69/120

Προσθέστε δραματικότητα στο συνδυασμό σας με χάλκινα αξεσουάρ, όπως μία λάμπα ή διακοσμητικά μπολ. Η ανακλαστική, γυαλιστερή επιφάνεια θα τονίσει τους απαλούς τόνους του χρώματος, για ένα αποτέλεσμα που είναι εκλεπτυσμένο, αλλά και καθημερινό.

Δείτε το βίντεο για την Χρυσή Ώχρα

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...