Γαλάζιο ταβάνι στο σαλόνι με τοίχους σε ουδέτερες αποχρώσεις και μεγάλα τοξωτά παράθυρα
Ξεκινήστε μια νέα ιστορία με το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

Ξεκινήστε μια νέα ιστορία με το Vivechrom Χρώμα της χρονιάς 2022

Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να ανακαλύψετε ξανά το σπίτι σας; Χρησιμοποιώντας μια νέα προσέγγιση στο χρώμα. Σε συνδυασμό με το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, η παλέτα Salon σάς προσφέρει όλα τα συστατικά που χρειάζεστε για μια νέα αρχή…

Συνδυάστε τους αέρινους του Χρώματος της χρονιάς της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, αναμειγνύοντάς τους με απαλούς λευκούς και θερμούς ουδέτερους τόνους της παλέτας Salon και θα δημιουργήσετε την τέλεια συνταγή για επανεφεύρεση του χώρου σας. Είναι αποχρώσεις που μπορούν να δημιουργήσουν ένα μοντέρνο φόντο σε οποιοδήποτε δωμάτιο, ένας λευκός καμβάς όπου μπορείτε να απελευθερώσετε τη δημιουργική φαντασία σας.

Από μόνα τους ή σε συνδυασμό με άλλες αποχρώσεις, τα χρώματα Salon αποτελούν μια εξαιρετική αφετηρία για ένα διακοσμητικό σχέδιο, καθώς συνδυάζονται αρμονικά με όλα τα στοιχεία του χώρου. Ουδέτερα, ανοιχτά και αέρινα, φωτίζουν οποιονδήποτε χώρο, ανεξάρτητα από το αν διαθέτει παραδοσιακά ή μοντέρνα χαρακτηριστικά, ελάχιστα έπιπλα ή έναν συνδυασμό εκλεκτών κομματιών.

Για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας σε έναν χώρο όπου μπορείτε να καλωσορίσετε νέες ιδέες και να νιώσετε έτοιμοι για οτιδήποτε, ρίξτε μια ματιά σε αυτούς τους εμπνευσμένους τρόπους χρήσης των χρωμάτων της παλέτας Salon σε όλο το σπίτι...

1. Χαρίστε μια πνοή φρεσκάδας σε ένα σαλόνι βαμμένο σε δύο τόνους

Γαλάζιο πλαίσιο και πλαίσιο παραθύρου στο σαλόνι με τοίχους σε ουδέτερη απόχρωση

Δημιουργήστε έναν φιλόξενο χώρο για συζήτηση, ένα χαλαρό σαλόνι με ένα μοντέρνο περίγραμμα σε απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Δεν χρειάζεται απλά να βάφετε τους τοίχους σε διάφορα χρώματα για σαλόνι. Μια απαλή καμπυλωτή καμάρα προσδίδει ενδιαφέρον σε κάθε δωμάτιο. Αν μάλιστα βάψετε τα ράφια σε λευκό ή ανοιχτό ουδέτερο τόνο, θα δημιουργήσετε μια επιφάνεια που μπορεί να υποδεχθεί πολλά στοιχεία: βιβλία, λουλούδια ή απλώς μια συλλογή από τα αντικείμενα που αγαπάτε.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
44YY 65/034
71YY 90/027
13GY 77/016

2. Διευρύνετε τον ορίζοντα του υπνοδωματίου σας

Υπνοδωμάτιο βαμμένο σε γαλάζιο χρώμα με ξύλινη καρέκλα και γλυπτό

Αναδημιουργήστε μια αίσθηση απεριόριστου ουρανού βάφοντας το δωμάτιο γκρι-γαλάζιο, με το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom,  Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Η χρήση του ίδιου χρώματος για τους τοίχους και το ταβάνι είναι ένας έξυπνος τρόπος για να καταργήσετε τα όρια ενός δωματίου και να το κάνετε να φαίνεται πιο ευρύχωρο. Προσθέστε αξεσουάρ σε φυσικούς τόνους και υφάσματα για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

3. Δώστε στην κουζίνα σας μια νέα κατεύθυνση

Λευκή κουζίνα με μπλε πλαίσιο στον τοίχο

Το βάψιμο της κουζίνας με τα αέρινα, ουδέτερα χρώματα της παλέτας Salon θα προσδώσει μια δροσερή, προσαρμόσιμη επιφάνεια που συνδυάζεται άψογα με διάφορα αξεσουάρ. Γιατί να μην προσθέσετε μια πινελιά χρώματος στον χώρο με ένα μοντέρνο πλαίσιο στο Χρώμα της χρονιάς, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, της Vivechrom; Αυτό δεν θα προσδώσει μόνο ενδιαφέρον σε ένα απλό φόντο, αλλά θα χαρίσει στο δωμάτιο ενέργεια και σύγχρονη αισθητική. Χρησιμοποιήστε κατάλληλο χρώμα για κουζίνα και χώρους με υγρασία, όπως το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO, Oικολογικό αντιμικροβιακό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
71YY 90/027

4. Οριοθετήστε τον χώρο εργασίας σας με χρώμα

Χώρος εργασίας με ράφια στον τοίχο σε ουδέτερα χρώματα και μπλε πλαίσιο στη μία πλευρά

Συνδυάστε τους απαλούς ουδέτερους τόνους της παλέτας Salon για να δημιουργήσετε τον τέλειο χώρο γραφείου στο σπίτι σας. Τα χρώματα για γραφείο αποτελούνται από ανάλαφρους, αέρινους και ζεστούς τόνους που συνδυάζονται άψογα και μπορούν να δημιουργήσουν ένα ήρεμο, σύγχρονο φόντο για κάθε επίπλωση γραφείου. Προσθέστε μια πινελιά Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 για ζωηρό αποτέλεσμα.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
44YY 65/034
13GY 77/016

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...