Είτε χρησιμοποιείται μόνο του είτε ως απόχρωση τονισμού με ουδέτερα χρώματα, μία δόση αναζωογονητικού λάιμ έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώσει πραγματικά ένα δωμάτιο.

Κάντε ζωηρή εντύπωση με το λάιμ

Μία δόση αυτού του αναζωογονητικού χρώματος μπορεί να φωτίσει οποιοδήποτε χώρο.

Επιλέξτε το λάιμ για το εσωτερικό του σπιτιού σας για άμεση αναζωογόνηση, με τον αέρα ανανέωσης που φέρνει αυτό το χυμώδες χρώμα που είναι φρέσκο, καθαρό και μοντέρνο! Περικλύοντας μια διάθεση ελπίδας και αισιοδοξίας, το λάιμ αποπνέει το αίσθημα μιας νέας αρχής αλλά και της χαλαρής διασκέδασης, καθώς και την ευεξία και τη ζωντάνια του ζωηρού φρούτου. Το λάιμ ταιριάζει πολύ καλά σε δωμάτια με άπλετο φυσικό φως, καθώς το φως αναδεικνύει τη φρεσκάδα των κιτρινοπράσινων τόνων του.

Στην κουζίνα, χρησιμοποιήστε τους φυσικούς συνδυασμούς του λάιμ προς όφελος σας. Ταιριάξτε το με άλλες αποχρώσεις του κίτρου για να δημιουργήσετε ένα φωτεινό και αέρινο χώρο ή χρησιμοποιήστε το ως απόχρωση αντίθεσης με σκούρο γκρίζο και κρεμ για μία εκλεπτυσμένη, ρετρό υφή. Στο σαλόνι, το λάιμ λειτουργεί όμορφα ως αντίθεση έναντι σε ψυχρές, γκριζωπές αποχρώσεις ή στο φυσικό ξύλο.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...