Γαλάζιο Χρώμα στη Διακόσμηση Δωματίου

Ισορροπήστε με την Κατάλληλη Διακόσμηση Δωματίου

Δουλειά. Σπίτι. Παιδιά. Καθημερινότητα. Ρόλοι. Τόσοι ρόλοι που κάποιες μέρες νιώθετε σαν να είστε ακροβάτης που προσπαθεί να ισορροπήσει στο σχοινί. Αναρωτηθήκατε ποτέ τη σημασία που έχουν τα χρώματα που χρησιμοποιούμε στη διακόσμηση του υπνοδωματίου μας, στον τρόπο που σκεφτόμαστε και δρούμε;

Το υπνοδωμάτιο είναι ο πρώτος και ο τελευταίος χώρος που βρισκόμαστε ξύπνιοι καθημερινά. Αν θέλετε να είστε ένας ακροβάτης που δύσκολα χάνει την ισορροπία του, κι αν τύχει και τη χάσει, γρήγορα την ξαναβρίσκει, διακοσμήστε το υπνοδωμάτιό σας με γαλάζιο και γκρι.

Μην ξεχάσετε τα μοτίβα στους τοίχους του υπνοδωματίου. Σχεδιάστε μοτίβα που θα σας πηγαίνουν προς την κατεύθυνση που θέλετε. Θα τα βλέπετε κάθε πρωί και κάθε βράδυ στο υπνοδωμάτιό σας και θα θυμίζετε στον εαυτό σας προς τα πού θέλετε να στρίψετε!

Η Λίμνη των Κύκνων στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου σας

Το γαλάζιο χρώμα είναι μία από τις αποχρώσεις του μπλε. Είναι διάσημο τόσο για τη χαλαρωτική του δράση όσο και για τη συνδρομή του στο «ακόνισμα» του μυαλού μας. Ίσως έχετε ακούσει να λένε ότι οι άνθρωποι που μεγαλώνουν βλέποντας συχνά θάλασσα, είναι πιο ήρεμοι και οι ορίζοντές του μυαλού τους πιο «ανοιχτοί». Αυτό συμβαίνει σύμφωνα με την ρήση, γιατί έβλεπαν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα μία εικόνα στην οποία «χανόταν» το μάτι τους. Αρκεί να επιλέξετε ένα δροσερό γαλάζιο χρώμα για όλους τους τοίχους του υπνοδωματίου σας ή να δημιουργήσετε κάποια διχρωμία, όπως στην παραπάνω φωτογραφία. Εμπιστευθείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom για άψογο ματ φινίρισμα και αποχρώσεις που θα παραμείνουν αναλλοίωτες για χρόνια.

Μπορείτε μάλιστα να εντάξετε στην διακόσμηση του υπνοδωματίου σας, κοχύλια ή πέτρες που μαζέψατε στις τελευταίες διακοπές σας από τη θάλασσα. Κάθε φορά που νιώθετε πιεσμένοι, θα κοιτάτε το σκηνικό που φτιάξατε και με μία βαθιά ανάσα θα φέρνετε όλη τη δροσιά της θάλασσας στο μυαλό σας!

Βάλτε ένα Έντονο Χρώμα στη Διακόσμηση του Υπνοδωματίου

Κεφαλάρι από Χρώμα στη Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Όσο κι αν ταλαντευτείτε προσπαθώντας να ισορροπήσετε στο σχοινί της καθημερινότητάς σας, βοηθήστε τον εαυτό σας να βρει το κέντρο ισορροπίας του.

Αν αναρωτιέστε λοιπόν τι χρώμα να βάψετε την κρεβατοκάμαρά σας, το χρώμα της φωτογραφίας είναι μια υπέροχη ιδέα.  Ένα χρώμα που αποτελεί μία εξαιρετική βάση για να παίξετε με τα υπόλοιπα  χρώματα στο δωμάτιό σας. Συμπληρώστε τη διακόσμηση του υπνοδωματίου με καθρέφτες, που θα δώσουν προοπτική στο χώρο σας αλλά και χρωματιστά λευκά είδη.

Extra Tip: Αν το κρεβάτι σας δεν έχει κεφαλάρι, μπορείτε να δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε ένα κεφαλάρι για το κρεβάτι σας με χρώμα με τη βοήθεια της Vivechrom!

Μοτίβα στον Τοίχο σας; Μοτίβα στη Σκέψη σας!

Γεωμετρικά Μοτίβα στη Διακόσμηση Δωματίου

Αν κάτι είναι σίγουρο για τον τρόπο που λειτουργούμε ως άνθρωποι, είναι ότι όλοι έχουμε μοτίβα στη σκέψη μας και κατά συνέπεια στη συμπεριφορά μας. Για παράδειγμα κάποιοι άνθρωποι αποφασίζουν στη βάση μοτίβων αρνητικής σκέψης. Πολλές φορές τα μοτίβα στη σκέψη μας είναι δυσλειτουργικά, μας ταλαιπωρούν στις σχέσεις με τους γύρω μας και θα θέλαμε να τ’ αλλάξουμε.

Ένα τρικ που θα μας βοηθήσει να το πετύχουμε είναι να διακοσμήσουμε τους τοίχους της κρεβατοκάμαράς μας με τα «κατάλληλα» γεωμετρικά μοτίβα! Αν για παράδειγμα νιώθετε ότι σκέφτεστε πολύ λογικά και θα επιθυμούσατε λίγο περισσότερο συναίσθημα στη ζωή σας, μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα και τεχνοτροπίες σε κάποιον τοίχο του υπνοδωματίου και να σχεδιάσετε μοτίβα με κύκλους στον τοίχο. Ο κύκλος σε αντίθεση με τα τετράγωνα, συμβολίζει το συναίσθημα και κατά πόσον το αναγνωρίζουμε και το χρησιμοποιούμε όταν παίρνουμε αποφάσεις. Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις για τα μοτίβα, ώστε να ξεκουράζουν τη σκέψη σας. Δεν φαντάζεστε πόσο όμορφα θα νιώθετε κάθε πρωί που θα ξυπνάτε και όταν θα πέφτετε για ύπνο στο νέο σας υπνοδωμάτιο!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...