Γνωρίστε την ομάδα των έμπειρων σχεδιαστών, παθιασμένων με το χρώμα, που προβλέπουν τις χρωματικές τάσεις της διακόσμησης σπιτιού.

Η ομάδα των χρωματικών τάσεων

Χαιρετίστε την ομάδα των έμπειρων σχεδιαστών μας που είναι παθιασμένοι με το χρώμα.

Στην καρδιά της Vivechrom βρίσκεται η ομάδα που προβλέπει τα χρώματα και τις τάσεις, το Παγκόσμιο Κέντρο Διακόσμησης. Από το 1992, το Κέντρο Διακόσμησης έχει αναπτύξει τις έννοιες των χρωμάτων και έχει προσδιορίσει χρωματικές τάσεις για την AkzoNobel.

Το πάθος της ομάδας για το χρώμα, το έμπειρο μάτι που αναγνωρίζει τις τάσεις και η δυνατή αίσθηση του σχεδίου, τους καθιστούν αυθεντίες στην πρόβλεψη των χρωματικών τάσεων που πρόκειται να έρθουν. Κάθε χρόνο, η ομάδα δουλεύει τόσο με εσωτερικούς όσο και με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες για να προβλέψουν πέντε χρωματικές τάσεις και συνοδευτικές χρωματικές παλέτες για τον επερχόμενο χρόνο. Για την ακρίβεια, το Κέντρο Διακόσμησης είναι αυτό που έδωσε συμβουλές για όλες τις τάσεις και χρωματικές παλέτες που θα βρείτε στην ιστοσελίδα.

Χρησιμοποιώντας τη γνώση τους για το χρώμα για να εμπνεύσουν, να συμβουλεύσουν και να σχεδιάσουν για την Vivechrom, το Παγκόσμιο Κέντρο Διακόσμησης βρίσκεται πίσω από πολλά εργαλεία που σας βοηθούν να κάνετε χρωματικές επιλογές, από τις εμπνευσμένες φωτογραφίες, μέχρι τα ενημερωτικά φυλλάδια στα καταστήματα και τα χρωματικά δείγματα.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...