Σκούρο Πράσινο Χρώμα στους Τοίχους του Σαλονιού

Ιδέες για Καλοκαιρινή Διακόσμηση Σπιτιού

Το καλοκαίρι είναι εδώ. Και είστε κι εσείς εδώ. Στην πόλη. Μόνο που θα θέλατε να είστε εκεί. Εκεί είναι το νησί που καίει ο ήλιος από το πρωί και αλμυρό νερό δροσίζει το κορμί! Αν δουλεύετε και πρόκειται να περάσετε το καλοκαίρι σας στην πόλη, υπάρχει ένας γρήγορος τρόπος να φέρετε την αύρα των διακοπών λίγο πιο κοντά σας. Συγκεκριμένα να την καλωσορίσετε στο σπίτι σας. Πώς; Με την «κατάλληλη» διακόσμηση εσωτερικού χώρου!

Σίγουρα θα προτιμούσατε να περάσετε τις καυτές μέρες του καλοκαιριού σ΄ ένα νησί, να κάνετε βουτιές σε κρυστάλλινα νερά και να παίρνετε γερές δόσης βιταμίνης D από τις ηλιαχτίδες. Μόνο στη σκέψη της μετακίνησης μέσα στην πόλη μια μέρα του Ιουλίου, θέλετε να τρέξετε μακριά. Μην υποτιμήσετε καθόλου όμως την επίδραση των χρωμάτων στη βελτίωση της ψυχολογίας σας. Τα χρώματα με τα οποία βάφουμε τους τοίχους του σπιτιού μας παίζουν καθοριστικό ρόλο στη διάθεσή μας. Παρακάτω θα βρείτε μερικές ιδέες που θα σας βοηθήσουν ν’ ανανεώσετε το χώρο σας για το καλοκαίρι.

Κάντε Σαφάρι στη Ζούγκλα του Σαλονιού σας

Η λέξη «σαφάρι» έχει φτάσει στην ελληνική γλώσσα από την αραβική λέξη «σάφαρ» που σημαίνει ταξίδι. Αφού δεν θα πάτε ταξίδι με το σώμα σας, μπορείτε να κάνετε ένα ταξίδι με το μυαλό σας.

Επιλέξτε σκούρο πράσινο για το χρώμα των τοίχων του σαλονιού σας. Προσπαθήστε να ντύσετε το χώρο σας με έπιπλα από φυσικά υλικά όπως το ξύλο και το μπαμπού και να τοποθήσετε μερικά φυτά εσωτερικού χώρου για να πετύχετε την αέρινη αύρα που προσφέρει ένα καλοκαιρινό ταξίδι. Εμπιστευτείτε για το βάψιμο των τοίχων σας το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom με άψογο ματ φινίρισμα και εξαιρετική αντοχή στο χρόνο και απολαύστε ζωντανές τις αποχρώσεις για πολύ καιρό.

Σορμπέ Φράουλα στις Καρέκλες του Σπιτιού σας

Βάψιμο Καρέκλας με Ανοιχτό Ροζ

Δεν φαντάζεστε πόσο χαλαρωτικό είναι το να βάψετε ένα φθαρμένο έπιπλο που έχετε ξεχάσει σε κάποια γωνία της αποθήκης. Μεταμορφώστε μια παλαιά καρέκλα με χρώματα όπως το ανοιχτό ροζ, το κίτρινο, το γαλάζιο ή το πράσινο της μέντας, που θα ζωντανέψουν το χώρο σας και θα τονώσουν την ενέργειά σας στη στιγμή! Καθίστε αναπαυτικά στις νέες σας καρέκλες και απολαύστε ένα δροσιστικό χωνάκι παγωτό χαζεύοντας προορισμούς για τις επόμενες διακοπές σας!

Βρείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το σαλόνι σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...