Γκρι Χρώμα στους Τοίχους του Σπιτιού

Ιδέες για Διακόσμηση Ενιαίου Χώρου

Στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε συνήθως τη λέξη «λεπτομέρεια» για να χαρακτηρίσουμε κάτι ως μη βασικό στοιχείο ενός συνόλου. Αν ωστόσο μιλάμε για τη διακόσμηση του σπιτιού μας και δη του ενιαίου χώρου, τότε οι μικρές λεπτομέρειες, κάνουν τη διαφορά!

Τι γίνεται ωστόσο όταν στο σπίτι μας έχει μονάχα ενιαίο χώρο και καλούμαστε να βολέψουμε όλα τα έπιπλα και τις ανάγκες μας σε αυτόν; Είναι δυνατόν να ξεχωρίσουν οι λεπτομέρειες μέσα σε αυτόν; Μα φυσικά και είναι. Με το κατάλληλο για κάθε σημείο χρώμα στους τοίχους και έξυπνα διακοσμητικά αντικείμενα που θα κάνουν τον ενιαίο χώρο μας να μοιάζει με πολλούς χώρους σε έναν!

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να δημιουργήσουμε ζώνες στον ενιαίο χώρο του σπιτιού, που ο επισκέπτης του σπιτιού μας θα θέλει ν’ ανακαλύψει γιατί το μάτι του θα πέφτει στις λεπτομέρειες.

Από Ψηλά Μοιάζει η Διακόσμηση Σπιτιού με Ζωγραφιά

Επιλέξτε μία γωνία στον ενιαίο χώρο, για παράδειγμα στην είσοδο του σπιτιού και βάψτε τους τοίχους με γκρι. Αυτή θα είναι η ζώνη που θα στολίσετε όλα τα έργα τέχνης της οικογένειας! Ζωγραφιές και κατασκευές που δημιουργήσατε εσείς ή το παιδί σας, θα μπουν σε κάδρα και θα μετατρέψουν μία αδιάφορη γωνία σε γκαλερί!

Αντί για καδράκια, μπορείτε να φτιάξετε διάφορα σχήματα στον τοίχο που θα δώσουν χρώμα και την αίσθηση της κίνησης στην περιοχή. Αναρωτιέστε πώς; Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε γεωμετρικά σχήματα στον τοίχο σας!

Στα Βάθη του Ωκεανού και στη Διακόσμηση του Σπιτιού

Μπλε και Γαλάζιο Χρώμα στη Διακόσμηση Σπιτιού

Σε όποιο από τα δύο μέρη κι αν συναντήσουμε αυτές τις αποχρώσεις του μπλε, θα μας μαγέψουν και θα μας ταξιδέψουν. Δημιουργήστε χρωματικές ζώνες στον ενιαίο χώρο επιλέγοντας γαλάζιο για το βάψιμο του μεγαλύτερου τοίχου στον ενιαίο χώρο και σκούρο μπλε-μωβ για τον μικρότερο ή για κάποια γωνία. Έτσι θα δημιουργηθούν αυτόματα δύο χώροι, απλά και μόνο με χρώματα στους τοίχους!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για τον χώρο σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...