Παιδικό δωμάτιο για κοριτσι ροζ με αστέρια

Η επιλογή του χρώματος είναι Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Η επιλογή του χρώματος είναι Η ΧΑΡΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Πως το χρώμα μπορεί να βοηθήσει να γίνει η μετακόμιση μία μαγική εμπειρία.


Βάζοντας τα παιδιά να επιλέξουν μόνα τους τα χρώματα για το νέο τους δωμάτιο, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αισθάνονται ότι βοηθούν και δημιουργούν μαζί σας το νέο τους σπίτι. Τα παιδιά αγαπούν την τεχνολογία, έτσι με την εφαρμογή Vivechrom Visualizer θα βρείτε ένα διασκεδαστικό και εύκολο τρόπο, για να τους δείξετε πώς το δωμάτιό τους θα μπορούσε να φαίνεται μόλις τελειώσει.  

Τα ψυχρά χρώματα όπως το μπλε και το πράσινο τείνουν να ηρεμούν τα ζωηρά παιδιά, καθώς προσφέρουν ένα ήρεμο περιβάλλον. Από την άλλη αν το παιδί σας είναι πιο ντροπαλό και ήρεμο παιδί, ίσως τα ζεστά χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί και το κίτρινο τα παροτρύνουν σε ένα μία πιο εξωστρεφή διάθεση και σε όρεξη για παιχνίδι.

Το γαλάζιο και το ροζ παραμένουν κλασσικές επιλογές για τα περισσότερα παιδιά, αλλά ταυτόχρονα ανάλογα με την ένταση του χρώματος (παστέλ ή δυναμικά) μπορούν είτε να γαληνεύουν ένα παιδί, είτε να του εξάπτουν την φαντασία. Ακούστε τα παιδιά σας και λάβετε υπόψη τις προτιμήσεις τους και συνδυάστε αποχρώσεις που θα σας ικανοποιούν όλους.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...