Παιδικό δωμάτιο για κοριτσι μπεζ και ροζ

Χρώματα για απαιτητικά παιδιά

Χρώματα για απαιτητικά παιδιά

Τα παιδιά μπορεί να είναι απαιτητικά, αλλά αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί θα αντέξουν στο πέρασμα του χρόνου


Τα παιδιά αλλάζουν τη γνώμη τους σχεδόν όσο συχνά αλλάζουν το νούμερο στο παπούτσι τουυς, επομένως είναι καλή ιδές να χρησιμοποιείσετε μία ευέλικτη παλέτα που θα μεγαλώσει μαζί τους όταν μετακομίσετε σε ένα νέο σπίτι Τα έντονα κίτρινα και γκρι είναι πρωτότυπα, καθιστώντας τα μία καλή επιλογή για εφήβους που τους αρέσει να εκφράζονται. Αν χρησιμοποιήσετε μαλακότερους τόνους θα λειτουργήσουν το ίδιο καλά και σε ένα χαλαρωτικό δωμάτιο για ένα μικρότερο παιδάκι.

 

Τέλεια Παστέλ


Τα παστέλ δε βγαίνουν ποτέ από τη μόδα και μπορούν να δώσουν μία αίσθηση ηρεμίας σε ένα παιδικό δωμάτιο είτε είναι για αγόρι είτε για κορίτσι. Τα απαλά μπλε έχουν μια ντελικάτη, θηλυκή αίσθηση, όταν συνδυάζονται με το λευκό, ενώ τα διακριτικά ροζ τονίζουν υπέροχα τα αρρενωπά έντονα μπλε ή γκρι.

Φρέσκα πράσινα


Το πράσινο είναι μία αναζωογονητική επιλογή η οποία λειτουργεί εξίσου καλά για τα κορίτσια όπως και για τα αγόρια. Ακόμα καλύτερα, το πράσινο βοηθάει στη συγκέντρωση και είναι ιδιαίτερα τονωτικό για το μυαλό, ιδανικό για τα παιδιά που διαβάζουν στο δωμάτιό τους .

Ευέλικτα Ουδέτερα


Τα ουδέτερα δεν χρειάζεται να είναι βαρετά. Χρησιμοποιήστε τα ως βάση για το συνδυασμό σας, και μετά προσθέστε μερικές φωτεινές πινελιές χρώματος στο κρεβάτι και σε αξεσουάρ για ένα διασκεδαστικό, νεανικό λουκ . Ακόμα πιο απαιτητικά παιδιά;

Κατεβάστε δωρεάν το Vivechrom Visualizer app και αφήστε τα παιδιά σας να παίξουν και να επιλέξουν μόνοι τους τα χρώματα για το δωμάτιό τους. Και θα είστε όλοι ευχαριστημένοι.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...