Παιδικό δωμάτιο με φωτεινό γαλάζιο και πράσινο

Χαρούμενα χρώματα για χαρούμενα παιδιά

Χαρούμενα χρώματα για χαρούμενα παιδιά

Η αλλαγή γενικώς «ξεβολεύει» τα παιδιά , αλλά εδώ θα βρείτε πέντε χρωματιστούς τρόπους που το χρώμα μπορεί να βοηθήσει να γίνει η μετακόμιση μια μαγική εμπειρία


Τα χρώματα που θα επιλέξετε για το δωμάτιο του παιδιού σας μπορούν να ενισχύσουν πραγματικά τον τρόπο που αισθάνονται για το νέο τους περιβάλλον , δίνοντάς τους την αίσθηση της ασφάλειας και της ευτυχίας που ψάχνουν.

 

1. Δημιουργήστε συνοχή


Ένας τρόπος για να δώσουμε στα παιδιά την αίσθηση της σταθερότητας μετά από μια μετακόμιση είναι να βάψετε τη νέα τους κρεβατοκάμαρά με τα ίδια χρώματα όπως στο παλιό τους δωμάτιο. Αυτό θα κάνει αμέσως τα παιδιά να αισθάνονται πιο οικεία με το νέο τους χώρο.

 

2. Βάψτε με χαρούμενα χρώματα


Ζεστοί τόνοι όπως τα πορτοκαλί και τα ηλιόλουστα κίτρινα τονώνουν τη διάθεση και θα κάνουν τα παιδιά να αισθάνονται πιο θετικά για το νέο τους δωμάτιο.

3. Δώστε μία αίσθηση ηρεμίας με παστέλ


Καθώς η μετακόμιση είναι μια ταραχώδης εποχή, γιατί να μην δημιουργήσετε ένα γαλήνιο καταφύγιο για τα παιδιά σας με απαλές παστέλ αποχρώσεις; Μπορείτε να επιλέξετε σχεδόν οποιοδήποτε χρώμα που σας αρέσει - το κλειδί είναι να κρατήσετε την ένταση της απόχρωσης χαμηλά για μια ήρεμη, χαλαρή αίσθηση .

4. Ομαδοποιήστε αρμονικά πράσινα


Το πράσινο αποπνέει ισορροπία και της αρμονία, το οποία είναι ακριβώς αυτά που τα παιδιά χρειάζονται μετά από μια αγχωτική μετακόμιση. Δημιουργήστε οριζόντιες ρίγες με διάφορες τονικότητες του πράσινου από ήσυχους, απαλούς τόνους μέχρι ζωντανές, αναζωογονητικές αποχρώσεις .

 

5. Βάλτε τάξη με το μπλε


Αν ανησυχείτε ότι τα παιδιά σας αισθάνονται λίγο άγχος μετά από μια μεγάλη μετακόμιση, βάψτε το δωμάτιό τους σε μπλε αποχρώσεις που προκαλεί καθησυχαστικά αισθήματα και ότι όλα είναι καλά και ακριβώς όπως θα έπρεπε να είναι .text please edit me.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...