Διακόσμηση Σπιτιού με Πράσινο Χρώμα

Φωτίστε τον Ενιαίο Χώρο με Πράσινο Χρώμα στους Τοίχους!

Εποχή: Βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα. Διάθεση: Ανυπομονείτε να έρθει το καλοκαίρι. Αν περιμένετε πώς και πώς πότε θα βάλετε τα κοντομάνικά σας και οι ακτίνες του καλοκαιρινού ήλιου θα μπαίνουν σε κάθε γωνιά του σπιτιού, κάντε ένα διάλειμμα στη σκέψη σας. Και μια αλλαγή στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Ναι, είναι ακόμη χειμώνας και η αγαπημένη σας εποχή είναι το καλοκαίρι. Με μερικά τρικς που θα βρείτε σε αυτό το άρθρο ωστόσο, θα μπορέσετε να φέρετε το καλοκαίρι στο σπίτι σας πριν την ώρα του και να απολαύσετε το φως, όπως οι γάτες που περιδιαβαίνουν από το ένα σημείο του σπιτιού στο άλλο κάτω από τη ζέστη του ήλιου. Όλα έχουν να κάνουν με το χρώμα. Συγκεκριμένα με το χρώμα στους τοίχους του σπιτιού μας και κυρίως του ενιαίου χώρου, όπου περνάμε και τον περισσότερο χρόνο όταν είμαστε στο σπίτι.

Φωτεινή Είσοδος για Φωτεινές Σκέψεις

Για να νιώθετε όμορφα κάθε φορά που μπαίνετε στο σπίτι σας ή βγαίνετε από αυτό, αλλάξτε το χρώμα σε παλαιά έπιπλα και πόρτες. Χρησιμοποιήστε κάποιο χρώμα για ξύλο όπως το βαθύ πράσινο της φωτογραφίας για να φυσάει στην είσοδό σας αέρας ανανέωσης καθημερινώς και αδιαλείπτως. Εμπιστευτείτε γι’ αυτή τη διαδικασία την οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom με θαυμάσιο άπλωμα και μεγάλη καλυπτικότητα που θα κάνει το βάψιμο παιχνίδι!

Δημιουργικές Ιδέες Πέφτουν από Πράσινους Τοίχους

Βάψιμο Σπιτιού με Πράσινο

Πέφτουν από τους τοίχους και μπαίνουν στο μυαλό σας! Φωτίστε τον χώρο που εργάζεστε στο σπίτι με πράσινο χρώμα στον τοίχο, για να έρθουν να σας βρουν όλες οι δημιουργικές ιδέες. Μην το φοβηθείτε επειδή είναι έντονο χρώμα, ίσα ίσα που θα τονώνει τη σκέψη σας.

Αν ο χώρος που θα βάψετε, είναι ο χώρος του γραφείου σας, μπορείτε να τον κάνετε πυρήνα λειτουργικότητας και οργάνωσης για να είστε πάντα οn time!

Ένας τρόπος να το πετύχετε, είναι ν’ αποθηκεύσετε αντικείμενα και έγγραφα σε κουτιά. Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς να φτιάξετε πολύχρωμα ραφάκια για τα κουτιά που θα χρησιμοποιήσετε στην αρχειοθέτησή σας.

Extra Tip: Προσέξτε μονάχα τα τσιμπολογήματα την ώρα που δουλεύετε, αφού το πράσινο χρώμα πέρα από τη διάθεση, ανοίγει και την όρεξη για φαγητό!

Στύψτε Δύο Κουταλιές Green Lime στους Τοίχους

Διακόσμηση Ενιαίου Χώρου με Χρώμα στους Τοίχους

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα είναι να βάψετε τους τοίχους στο χώρο του γραφείου με ανοιχτό πράσινο του lime. Αν σας αρέσουν τα καλοκαιρινά cocktails θα ξέρετε ότι το μυστικό της επιτυχίας σε πολλές συνταγές, είναι ο χυμός από ένα μικρό δροσιστικό lime που στύβουμε στο ποτήρι! Επιλέξτε αυτό το χρώμα για τη διακόσμηση του σπιτιού σας και το καλοκαίρι μαζί με τα cocktails θα είναι προ των πυλών του σπιτιού σας! Τι λέτε; Θα δοκιμάσετε;

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για τον χώρο σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...