Πορτοκαλί Χρώματα στη Διακόσμηση της Κουζίνας σας

Φτιάξτε τη Μέρα σας με τα Χρώματα Κουζίνας!

Αν κάποιος σας έλεγε ότι τα χρώματα στους τοίχους της κουζίνας σας μπορούν να επηρεάσουν το πόσο γρήγορα ξυπνάτε το πρωί, θα τολμούσατε να τ’ αλλάξετε;

Αν είστε από τους ανθρώπους που ξυπνούν με δυσκολία κι εύχονται να μπορούσαν κάπως μαγικά να τηλεμεταφερθούν στις υποχρεώσεις της ημέρας, τότε οι πιθανότητες να σκεφτείτε μια αλλαγή στα χρώματα κουζίνας και λοιπών χώρων στο σπίτι σας είναι περισσότερες!

Διαβάστε παρακάτω για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε μια κουζίνα – όνειρο!

Ήλιε μου Φώτισε τα Χρώματα στους Τοίχους της Κουζίνας!

Αν ο ήλιος δε βλέπει την κουζίνα σας τον πρωί, ξεκινήστε σήμερα κιόλας να σκέφτεστε αλλαγές στη διακόσμησή της με έντονα χρώματα για τους τοίχους. Εμπιστευτείτε το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO της Vivechrom, το οικολογικό αντιμικροβιακό χρώμα που είναι ιδανικό για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς όπως η κουζίνα. Με άψογο ματ φινίρισμα και υψηλή καλυπτικότητα, θα εμποδίσει την ανάπτυξη μούχλας στους τοίχους της κουζίνας ενώ θα κρατήσει τις αποχρώσεις ζωντανές για πολλά χρόνια.

Αποχρώσεις: 50YR 66/091, 26YR 18/404, 40YY 83/021, 10YY 33/163

Αρωματοθεραπεία με Πορτοκαλί Χρωματισμούς Κουζίνας

Βάψτε τους Τοίχους της Κουζίνας με Σκούρο Πορτοκαλί

Το πορτοκάλι και το μανταρίνι εκτός από κατεξοχήν φρούτα του χειμώνα, είναι και εξαιρετικά για αρωματοθεραπεία και καλλυντική χρήση. Το έντονο άρωμά της φλούδας τους ή το αιθέριο έλαιο από την ψυχρή έκθλιψή της, μπορεί να μας αναζωογονήσει και να μας κάνει να νιώσουμε όμορφα στο λεπτό! Βάψτε τους τοίχους της κουζίνας με έντονο πορτοκαλί για να φέρετε όλες τις ιδιότητες αυτών των εσπεριδοειδών στο χώρο σας!

Extra Tip: Μπορείτε να αποξηράνετε φλούδες πορτοκαλιού, που θα ανακατέψετε με φύλλα μαύρου τσαγιού, ξυλάκια κανέλας και γαρύφαλλου και να το αποθηκεύσετε σ΄ένα βάζο. Έτσι θα έχετε ένα πενταντόστιμο σπιτικό ρόφημα τσαγιού όποια στιγμή το θελήσετε!

Στο κανάλι μας στο YouTube θα βρείτε πολλά video με ιδέες και συμβουλές για την κουζίνα σας!

Αποχρώσεις: 10YY 46/515

Γκρι Κουζίνα για Δυναμική Ρουτίνα

Το Γκρι είναι το Ιδανικό Χρώμα Κουζίνας

Γκρι, γκρι, γκρι! Παραμένει στιλάτο και διαχρονικό, σε οποιονδήποτε χώρο κι αν το χρησιμοποιήσετε. Αν θέλετε να βάψετε με έντονα χρώματα κουζίνας, αφήστε έστω έναν τοίχο, όπως αυτόν πίσω από το νεροχύτη, που θα βάψετε με ουδέτερο γκρι χρώμα.

Αποχρώσεις: 00NN 72/000

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, εμπνευστείτε από τον λογαριασμό της Vivechrom στο Instagram. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για την κουζίνα σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...