Τοίχοι σε πράσινο με πλαίσιο παραθύρου σε μπλε
Μεταφέρετε τον εξωτερικό χώρο στο εσωτερικό με πράσινες και μπλε αποχρώσεις

Φέρτε στον Χώρο σας το Χρώμα της Χρονιάς 2022 της Vivechrom

Ενιαίος χώρος, δροσερός αέρας, ένας υπέροχος εξωτερικός χώρος: η ανάγκη μας για επαφή με τη φύση δεν ήταν ποτέ πιο προσιτή. Οι κορυφαίες πράσινες και μπλε αποχρώσεις της παλέτας Greenhouse, σε συνδυασμό με το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, φέρνουν κάθε δωμάτιο σε επαφή με τον φυσικό κόσμο. Ιδού τέσσερις εύκολοι τρόποι να το χρησιμοποιήσετε…

Η αίσθηση σύνδεσης με τη φύση προσφέρει ηρεμία. Είτε ζείτε στην εξοχή είτε στην πόλη, μπορείτε να μεταφέρετε τη δροσερή πνοή του φυσικού κόσμου στο σπίτι σας με φυτά, φυσικό φως και χρώμα. 

Το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, είναι ένας ανοιχτόχρωμος, αέρινος και αναζωογονητικός τόνος γκρι-γαλάζιου που μπορεί να ανανεώσει άμεσα τον χώρο σας. Συνδυάζεται φυσικά με τα χρώματα της παλέτας Greenhouse – μια παλέτα γεμάτη αποχρώσεις εμπνευσμένες από τον κόσμο που μας περιβάλλει, από το πράσινο των θάμνων μέχρι τους φυσικούς ουδέτερους τόνους. 

Είτε επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε μόνο μία ή δύο αποχρώσεις, είτε να συνδυάσετε πολλούς τόνους μαζί, αυτοί οι χρωματικοί συνδυασμοί είναι ιδανικοί για εσάς που σκέφτεστε «τι χρώμα να βάψω το σαλόνι, την κρεβατοκάμαρα, την τραπεζαρία κλπ», αφού θα προσδώσουν σε κάθε δωμάτιο μια ανάσα δροσερού αέρα και θα μεταφέρουν στον χώρο σας τη θετική επίδραση της φύσης.

1. Μετατρέψτε το ταβάνι σας σε ουρανό

Τοίχοι σε απαλές πράσινες αποχρώσεις με ταβάνια σε μπλε χρώμα

Τα ταβάνια είναι συνήθως βαμμένα σε κατάλευκους τόνους, αλλά γιατί να μην επιλέξουμε χρώμα; Η απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 είναι η τέλεια επιλογή για τις οροφές και τα ταβάνια, χαρίζοντας μια ανάλαφρη και αέρινη αίσθηση απεριόριστου χώρου σε οποιοδήποτε δωμάτιο. Δοκιμάστε να την συνδυάσετε με δροσερούς, ήρεμους, απαλούς πράσινους τόνους στους τοίχους από την παλέτα Greenhouse για μια μοντέρνα αίσθηση που αγκαλιάζει τον χώρο και αξιοποιεί στο έπακρο το φως της ημέρας. 

Με ποια χρώματα;

50BG 44/094
50GG 40/064
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

2. Συνδεθείτε με το χρώμα

Κρεβατοκάμαρα με πράσινη βαμμένη πόρτα και τοίχους σε μπλε

Χαρίστε στο υπνοδωμάτιό σας μια μοντέρνα και ανάλαφρη αίσθηση με το Χρώμα της χρονιάς της Vivechrom, και με τα χρώματα Greenhouse. Χρησιμοποιώντας απαλούς πράσινους και γκρι-μπλε τόνους στο κάτω μέρος των τοίχων και στις ξύλινες επιφάνειες και βάφοντας το επάνω τμήμα με την απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, θα προσελκύσετε το βλέμμα προς τα επάνω και θα δημιουργήσετε την αίσθηση μεγαλύτερου ύψους. Προσθέστε διακοσμητικά από φυσικά υλικά και φυτά για να δημιουργήσετε την απόλυτη όαση. 

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
87BG 27/077
30YY 17/209

3. Παίξτε με το χρώμα στην κουζίνα

Κουζίνα με ανοιχτά ράφια με μπλε και πράσινο φόντο

Τα ανοιχτά ράφια κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση στην κουζίνα ή στην τραπεζαρία όταν είναι τοποθετημένα σε έναν πολύχρωμο τοίχο. Εδώ, τα χρώματα της παλέτας Greenhouse έρχονται σε αντίθεση με το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, δημιουργώντας ένα αναζωογονητικό φόντο για μια απλή μονάδα ραφιών. Αυτοί οι τόνοι του ουρανού, του γρασιδιού, των φύλλων και των φυτών είναι επίσης κατάλληλα χρώματα για κουζίνα και για την τοποθέτηση αξεσουάρ από φυσικά υλικά, όπως ξύλο και χειροποίητα κεραμικά κομμάτια. 

Με ποια χρώματα;

45GY 55/052
50GG 40/064
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

4. Μεταφέρετε τον εξωτερικό χώρο σε ένα γραφείο στο σπίτι

Γραφείο δίπλα σε τούβλα με απαλή πράσινη απόχρωση και μπλε περίγραμμα

Τα αέρινα φυσικά χρώματα συνδυάζονται άψογα σε ένα γραφείο στο σπίτι, καθώς απαλύνουν την ατμόσφαιρα σε high-tech χώρους. Επιλέξτε τους ελαφρύτερους τόνους της παλέτας Greenhouse για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φυσικό φως της ημέρας και πλαισιώστε τον χώρο του γραφείου με ένα περίγραμμα με το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom,  Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, για να προσθέσετε μια αναζωογονητική, δροσερή αίσθηση. 

Με ποια χρώματα;

10BB 73/039
45GY 55/052
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...