Ροζ Πραλίνα στους Τοίχους του Βρεφικού Δωματίου

Γλυκά Παστέλ στη Διακόσμηση του Βρεφικού Δωματίου!

Η άνοιξη είναι εδώ μαζί με τα χρώματά της. Αν ετοιμάζεστε να κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, σκεφτείτε τα παστέλ χρώματα για τους τοίχους, που θυμίζουν αυτά της άνοιξης. Θα δημιουργήσουν έναν ήρεμο χώρο για τα μωρά σας, που θ’ απολαμβάνουν τόσο εκείνα, όσο και εσείς!

Ένας Τοίχος Βουτηγμένος σε Πραλίνα Φράουλα

Επιλέξτε το ανοιχτό ροζ σαν πραλίνα φράουλα και βάψτε με αυτό έναν τοίχο στο βρεφικό δωμάτιο. Είναι ένα χρώμα όλο γλύκα! Εμπιστευτείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom, με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα, αφού αποτελεί την ιδανική επιλογή για ν’ αναπνέει καθαρό αέρα το μωράκι σας στο χώρο του. Επιπλέον θα κρατήσει τις αποχρώσεις στον τοίχο ζωντανές για πολλά χρόνια.

Σομόν Χρώμα στη Διακόσμηση Βρεφικού Δωματίου

Σε συνέχεια της παραπάνω ιδέας, μπορείτε να βάψετε κάποιον άλλο τοίχο στο δωμάτιο με σομόν, για να δώσετε μια φρουτώδη αίσθηση στον χώρο που θα θυμίσει άνοιξη. Επιλέξτε κάποιο ουδέτερο χρώμα για ξύλο για να βάψετε την κούνια ή κάποια καρέκλα στο βρεφικό δωμάτιο. Το σομόν και το ροζ χρώμα θ’ αναδείξουν τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου ενώ ταυτόχρονα θα ξεκουράζουν τα μάτια του μωρού σας.

Χρώμα Πουά, για Χαρούμενα Μωρά

Διακόσμηση Βρεφικού Δωματίου με πουά

Μια παιχνιδιάρικη ιδέα για να διακοσμήσετε το βρεφικό δωμάτιο, είναι να εντάξετε το πουά σε αυτήν! Το πρώτο βήμα είναι να βάψετε τον τοίχο πίσω από την κούνια με κάποια γήινη απόχρωση. Όταν στεγνώσει το χρώμα στον τοίχο, σχηματίστε μικρούς και μεγάλους κύκλους με το χέρι σας ή με τη βοήθεια κάποιου στένσιλ και βάψτε τους με παστέλ χρώματα όπως το ανοιχτό ροζ ή το βεραμάν!

Αντί για κύκλους μπορείτε να σχεδιάσετε συννεφάκια ή φυσαλίδες για τις οποίες τρελαίνονται τα μωρά!

Υ.Γ.: Όποιο χρώμα κι αν επιλέξετε για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, μην ξεχνάτε να αερίζετε συχνά τον χώρο για ν’ ανανεώνεται ο αέρας που αναπνέει το μωρό.

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τη διακόσμηση του βρεφικού δωματίου, τεχνικές βαψίματος και συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να επισκεφτείτε την κατηγορία Συμβουλές και Online εργαλεία στο website της Vivechrom. Εκεί θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...