Υπερυψωμένο δάπεδο με ανοιχτό μπλε σε δωμάτιο με ενιαία διαρρύθμιση
Χρησιμοποιήστε χρώμα για να δημιουργήσετε ζώνες στον χώρο σας

Ευέλικτο Σπίτι με το Χρώμα της Χρονιάς 2022 της Vivechrom

Τα ευέλικτα, πολυλειτουργικά σπίτια χρειάζονται εσωτερικούς χώρους που μπορούν να τα βοηθήσουν να εκπληρώσουν αμέτρητους ρόλους, από ένα απλό καταφύγιο για την οικογένεια μέχρι ένα γραφείο στο σπίτι. Η παλέτα Workshop εκπληρώνει αυτόν τον σκοπό. Δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις ιδέες διακόσμησης για να δημιουργήσετε ένα δυναμικό σπίτι με το Χρώμα της χρονιάς της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, και τα χρώματα της παλέτας Workshop.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, θέλουμε τα σπίτια μας να εκπληρώνουν διάφορους ρόλους: γραφείο, σχολείο, εστιατόριο, σινεμά και καταφύγιο. Πρέπει, λοιπόν, να χρησιμοποιήσουμε χρώματα που εκπληρώνουν αυτόν τον πολυλειτουργικό ρόλο. Η παλέτα Workshop με του χαρούμενους, φωτεινούς τόνους είναι ιδανική για έναν χώρο πολλαπλών χρήσεων. Αυτές οι θετικές και συμπληρωματικές αποχρώσεις συνδυάζονται άψογα με το Vivechrom Χρώμα της χρονιάς, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, και μπορούν να χρησιμοποιηθούν με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Οι αποχρώσεις Workshop είναι ιδανικές για χρωματικές αντιθέσεις που καθορίζουν συγκεκριμένες ζώνες σε έναν ανοιχτό χώρο και δημιουργούν μια οπτική σύνδεση μεταξύ δύο παρακείμενων δωματίων. Προσθέτουν επίσης μια προσωπική πινελιά, είτε χρησιμοποιούνται ως ενιαίο χρώμα ή στο πλαίσιο ενός έντονου χρωματικού εφέ. Αυτά τα χρώματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν μεμονωμένα ή σε συνδυασμό για να αναζωογονήσουν άμεσα τον χώρο σας.

Δοκιμάστε αυτές τις τέσσερις δυναμικές ιδέες διακόσμησης χρησιμοποιώντας το Χρώμα της χρονιάς της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 και την παλέτα Workshop.

1. Δημιουργήστε ένα σαλόνι για όλες τις χρήσεις

Κίτρινοι και γαλάζιοι τοίχοι σε σαλόνι με εσοχή

Με φόντο το αέρινο χρώμα Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, η παλέτα Workshop έχει ιδανικά χρώματα για σαλόνι για να τονίσετε αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά και να αναδείξετε λειτουργικούς χώρους. Βαμμένος με ηλιόλουστο κίτρινο, αυτός ο τοίχος με εσοχές στα ράφια και στις δύο πλευρές αποτελεί το επίκεντρο ενός άνετου σαλονιού και παρέχει έναν σύγχρονο και προσαρμόσιμο χώρο αποθήκευσης για βιβλία, κεραμικά αντικείμενα, αρχεία εργασίας και έργα τέχνης.

Με ποια χρώματα;

65YY 70/540
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

2. Χρησιμοποιήστε χρώμα για να δημιουργήσετε μια αίσθηση επιπλέον χώρου σε μία κρεβατοκάμαρα

Κρεβατοκάμαρα σε γαλάζιο χρώμα με κεφαλάρι σε χρωματική αντίθεση

Χρησιμοποιήστε έξυπνα το χρώμα στα μικρά υπνοδωμάτια για να κάνετε τον χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος. Οι τοίχοι που βάφονται με το ανοιχτόχρωμο και αέρινο χρώμα Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται πιο μεγάλο, ενώ μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε κεφαλάρι με ένα χρωματικό εφέ, χρησιμοποιώντας τα φωτεινά χρώματα της παλέτας Workshop, ιδανικά χρώματα για κρεβατοκάμαρα, μπορείτε να προσδώσετε υπέροχα χαρακτηριστικά στον χώρο. Επιλέξτε τους ίδιους τόνους στα κλινοσκεπάσματα και τα μαξιλάρια, για ένα δροσερό, χαλαρωτικό και συνεκτικό αποτέλεσμα.

Με ποια χρώματα;

60YR 31/368
65YY 70/540
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
00YY 26/220
34YY 31/502
06BB 39/179

3. Σηματοδοτήστε έναν χώρο με οριζόντιες ρίγες

Πράσινη πλάτη κουζίνας με ροζ και πορτοκαλί ρίγα

Όταν η κουζίνα χρησιμοποιείται επίσης ως γραφείο και δωμάτιο παιχνιδιού, μπορείτε να αποφύγετε να της δώσετε μια καθαρά πρακτική εμφάνιση. Προσθέστε λίγο χρώμα για να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο όπου η οικογένεια μπορεί να περάσει χρόνο μαζί: για μαγείρεμα, χαλάρωση ή παιχνίδι. Η χρήση λωρίδων με χρώματα της παλέτας Workshop πάνω από τα ντουλάπια είναι ένας έξυπνος τρόπος για να σηματοδοτήσετε με χρώμα την περιοχή της κουζίνας, χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε γυαλί ή πλακάκια. Χρησιμοποιήστε προϊόντα ανθεκτικά στα λίπη, όπως το Neopal Ultra Resist, που αντιστέκεται στους καθημερινούς λεκέδες μαγειρέματος και πλένεται χωρίς να ξεθωριάζει το χρώμα.

Με ποια χρώματα;

60YR 31/368
10YR 57/080
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
30GY 41/173
34YY 31/502

4. Φάτε, εργαστείτε και παίξτε σε μια τραπεζαρία

Δωμάτιο μελέτης ή γραφείο με ανοιχτόχρωμους μπλε τοίχους και ψηλά παράθυρα

Δεν υπάρχει καλύτερο φόντο για έναν πολυλειτουργικό χώρο από τους δροσερούς, αέρινους τόνους του Vivechrom Χρώματος της χρονιάς 2022, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Δεν αξιοποιεί μόνο το φως της μέρας, αλλά χαρίζει επίσης ηρεμία και διαύγεια σε έναν πολυσύχναστο οικογενειακό χώρο, για ό,τι και αν χρησιμοποιείται. Και μην ξεχνάτε, επειδή αυτά τα χρώματα της παλέτας Workshop ταιριάζουν τόσο καλά με αυτό, μπορείτε να προσθέσετε αξεσουάρ σε παρόμοιες αποχρώσεις.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...