Ροζ Χρώμα στους Τοίχους του Παιδικού Δωματίου

Επιλέξτε Φωτεινά Χρώματα για το Παιδικό Υπνοδωμάτιο

Κλείστε για λίγο τα μάτια σας και προσπαθήστε να φέρετε στο μυαλό σας το πιο έντονο χαρακτηριστικό που είχατε σαν παιδί. Μήπως ήταν η περιέργειά σας για τα πάντα; Κάνατε μονίμως ερωτήσεις και λαχταρούσατε να πάρετε απαντήσεις. Έτσι είναι τα παιδιά. Και οι «μεγάλοι» χρειάζεται να τ’ αφήνουν ελεύθερα να εκφραστούν. Στα πάντα. Από τις ζωγραφιές τους μέχρι και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου τους.

Είτε πρόκειται για αγόρια είτε για κορίτσια, τα παιδιά αγαπούν τα έντονα χρώματα στους τοίχους του δωματίου τους, αφού αντικατοπτρίζουν την έντονη λαχτάρα τους για ζωή και παιχνίδι κάθε στιγμή της ημέρας. Βάψτε μαζί το δωμάτιό τους με τα αντίστοιχα χρώματα!

Χρώματα και Σχέδια Λαχταριστά στη Διακόσμηση του Παιδικού Δωματίου

Αν αναρωτιέστε πώς να διακοσμήσετε το νεανικό δωμάτιο για τα κορίτσια σας, ιδού! Η παραπάνω φωτογραφία είναι ταμάμ για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε ονειρική διακόσμηση στο δωμάτιο των παιδιών. Βάψτε έναν τοίχο σε απαλό ροζ κι έπειτα σχηματίστε με τη βοήθεια των παιδιών σας τα αγαπημένα τους σχέδια στον τοίχο! Εμπιστευθείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας NEOPAL ECO της Vivechrom για το βάψιμο των τοίχων στο κοριτσίστικο δωμάτιο. Με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα, θα γίνει σ’ ένα απόγευμα, ενώ θα μετατρέψει την όλη διαδικασία σε παιχνίδι με τα παιδιά σας!

Δωμάτια Δύο σε Ένα για Πρόβλημα Κανένα

Κοραλί και Ροζ Χρώμα στη Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Αν τα κορίτσια του σπιτιού πρόκειται να μοιραστούν ένα κοινό δωμάτιο και ανησυχείτε για πιθανούς τσακωμούς που θα προκύψουν, το χρώμα στους τοίχους του παιδικού δωματίου φέρνει τη λύση! Μπορείτε να σχηματίσετε μια φαρδιά διαχωριστική γραμμή στον τοίχο πίσω από τα κρεβάτια τους την οποία θα βάψετε σ΄ένα έντονο χρώμα όπως το κοραλί και το γκρι-λευκό της γραμμής στην φωτογραφία. Στη συνέχεια θα βάψετε τον τοίχο του κάθε «δωματίου» που θα προκύψει σε διαφορετικό χρώμα. Προτιμήστε χρώματα που θα εκφράζουν την προσωπικότητα του κάθε παιδιού. Για παράδειγμα αν το ένα είναι πιο ατίθασο και ανυπόμονο, βάλτε έντονο χρώμα στη μεριά του, αν είναι πιο χαλαροί οι ρυθμοί του, επιλέξτε απαλά χρώματα όπως το ανοιχτό ροζ της αμυγδαλιάς. Έτσι το κάθε παιδί θα νιώθει άνετα στο χώρο του.

Extra Tip: Μια πρακτική ιδέα είναι να βάλετε μια κουρτίνα ανάμεσα στα κρεβάτια που τα παιδιά θα μπορούν ν’ ανοιγοκλείνουν κάθε φορά που το επιθυμούν!

Αν σας αρέσει να εμπλέκεστε με τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου αλλά και τις εργασίες που απαιτούνται γι’ αυτό, μπορείτε να βρείτε DIY ιδέες διακόσμησης και αναλυτικές οδηγίες υλοποίησης στο YouTube της Vivechrom! Για οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλή χρειαστείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...