Γαλάζιο Χρώμα στους Τοίχους του Υπνοδωματίου

Δώστε Αιθέριο Ύφος στη Διακόσμηση του Δωματίου σας

Η λέξη «αιθέριος» προέρχεται από την αρχαία ελληνική λέξη «αθήρ» και η ερμηνεία της σχετίζεται με τον ουρανό, με το ύψος. Κυριολεκτικά, αναφέρεται σε αυτόν που βρίσκεται στα ουράνια, στους αιθέρες. Θα σας άρεσε να ξυπνήσετε ένα πρωινό στο υπνοδωμάτιό σας με αυτή την αέρινη αίσθηση;

Η καθημερινότητα και οι υποχρεώσεις που έχουμε να εκπληρώσουμε μέσα σε αυτήν, πολύ συχνά δεν μας αφήνουν περιθώρια να έρθουμε σε επαφή με τον εαυτό μας, πόσο μάλλον με αυτή την αέρινη πλευρά του εαυτού μας. Θα πιστεύατε κάποιον αν σας έλεγε ότι η διακόσμηση του υπνοδωματίου μας μπορεί να μας πάει πιο κοντά σ’ αυτή την αίσθηση;

Το χρώμα στους τοίχους του σπιτιού μας, είναι ένας από τους βασικότερους παράγοντες που συμβάλλουν στο να νιώθουμε ευημερία και γαλήνη. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να διακοσμήσετε την κρεβατοκάμαρά σας έτσι ώστε να φέρετε αυτή την αίσθηση στον χώρο σας και στην ψυχή σας!

Πάμε μια Βόλτα στο Φεγγάρι

Αν είστε έτοιμοι να βάψετε τους τοίχους του υπνοδωματίου σας, πάρτε μια στιγμή, προτού ξεκινήσετε, για να συλλογιστείτε πώς θα θέλατε να φαίνεται τελικά ο χώρος σας, όταν θα έχετε ολοκληρώσει τη διαδικασία. Σκεφτείτε όλους τους παράγοντες που θα επηρεάσουν το αποτέλεσμα και βάψτε σύμφωνα με την ποσότητα φωτός που εισέρχεται στο υπνοδωμάτιό σας, τα έπιπλα και τα λευκά είδη που το διακοσμούν αυτή τη στιγμή αλλά και πιθανές μικρές αλλαγές που θα θέλατε να κάνετε πέρα από το χρώμα στους τοίχους.

Βρείτε την κατάλληλη για εσάς απόχρωση στο χρώμα που επιθυμείτε, προμηθευτείτε τη σωστή ποσότητα χρώματος και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε!

Εφόσον πρόκειται για το δωμάτιο που θα κοιμάστε, εμπιστευτείτε το οικολογικό πλαστικό χρώμα NEOPAL ECO της Vivechrom με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα που θα κρατήσει το χρώμα στους τοίχους ζωντανό για χρόνια. Δεν περιέχει βλαβερές ουσίες, χαρακτηριστικό που το καθιστά ιδανικό για το βάψιμο των τοίχων στο υπνοδωμάτιο.

Αν θέλετε περισσότερες ιδέες για την κρεβατοκάμαρά σας, επισκεφθείτε το κανάλι της Vivechrom στο YouTube, για χρωματιστές ιδέες και χρωματιστές μέρες!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...