Γραφείο με γεωμετρικό σχέδιο

Διακόσμηση Γραφείου - 4+1 ιδέες με Σχέδια στους Τοίχους

Η χωροθέτηση ή δημιουργία ζωνών είναι το κλειδί για τη δημιουργία αποκλειστικών χώρων μέσα στο σπίτι. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για τη διακόσμηση γραφείου, τα γραφικά στους τοίχους είναι ο πιο δημιουργικός και πρωτότυπος τρόπος για να διαχωρίσουμε το χώρο του γραφείου από το υπόλοιπο σπίτι.

Τα γεωμετρικά σχέδια και οι διάφορες παραλλαγές τους είναι μεγάλη διακοσμητική τάση, που παράλληλα σας βοηθά να δημιουργήσετε έναν χρωματικό επίκεντρο και να σηματοδοτήσετε μία αποκλειστική γωνιά, μέσα σε ένα δωμάτιο με πολλαπλές λειτουργίες. 

Γεωμετρικό γραφείο

Γραφείο με γεωμετρικό σχέδιο στο τοίχο σε παστέλ αποχρώσεις

Διαχωρίστε το χώρο δουλειάς από το χώρο του σπιτιού, χρησιμοποιώντας ένα γεωμετρικό εφέ με συνδυασμό κομψού γκρι και χαλαρωτικής μέντας για τη διακόσμηση του γραφείου σας. Αυτό δεν σας δίνει μόνο αυτό το αίσθημα μιας αποκλειστικής ζώνης μακριά από την προσωπική ζωή, αλλά τα χρώματα μαζί δημιουργούν μια αίσθηση ηρεμίας επιτρέποντάς σας να εστιάσετε στη δουλειά όταν χρειάζεται. Έτσι, ακόμα κι αν πρέπει να δημιουργήσετε ένα χώρο για να εργαστείτε στο δωμάτιό σας, αισθάνεστε σαν να το χωρίζετε από έναν χαλαρωτικό ύπνο.

Αποχρώσεις:  04BB 75/027, 30BB 62/044, 30BB 31/022, 30BG 56/097
Δείτε το βίντεο:

Γραφείο διακόσμηση κονφετί

Γραφείο με εφέ κονφετι με ζωηρές αποχρώσεις

Το εφέ κομφετί ή πουά είναι μία από τις αγαπημένες μας ιδέες για διακόσμηση γραφείου αλλά και γενικά για διακόσμηση τοίχου. Απλό, αλλά κομψό, είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσθέσετε χρώμα και σχέδιο στο σπίτι σας σε μικρή κλίμακα. Χρησιμοποιήστε ζωηρά χρώματα για να ενισχύσετε τη δημιουργικότητα και να αυξήσετε την παραγωγικότητα στην εργασία σας. 

Δείτε το βίντεο:

Γραφειο διακόσμηση με πλαίσιο

Γραφείο με εφέ τετράγωνο πλαίσιο ώχρα

Με τη βοήθεια ενός απλού πλαισίου η χωροθέτηση γίνεται απλή. Εδώ ένα τετράγωνο πλαίσιο ώχρας σας βοηθά να εστιάσετε στη δουλειά αλλά και να διεγείρετε το μυαλό σας ενώ είναι και ένα κομψό στυλ για ένα πολυάσχολο γραφείο. Ιδανικό για μικρούς χώρους. Τα χρώματα αντίθεσης είναι τα καλύτερα εργαλεία σας για τη δημιουργία του κατάλληλου χώρου στο σπίτι που εμπνέει την εργασία και αλλά και τη διασκέδαση. Σε έναν κόσμο που κυριαρχούν τα smartphones και τα tablets, αυτή η ανάγκη για έναν ευέλικτο χώρο εργασίας - σε πόλεις ή ακόμα και στην επαρχία - είναι πάντα επίκαιρη. 

Αποχρώσεις: 54YY 46/065, 34YY 31/502, 21YR 13/383

Γραφειο διακόσμηση Δαλματίας

Γραφείο ή μπουντουάρ με εφέ Δαλματίας στον τοίχο

Γραφείο ή μπουντουάρ; Η' και τα δύο; Μία υπέροχη παραλλαγή στο αυστηρό πουά, αυτό το μοτίβο Δαλματίας θα μεταμορφώσει τον τοίχο πίσω από το γραφείο σας και θα το αναδείξει. Είναι χαρουμενο, είναι πρωτότυπο και θα σας φτιάχνει τη διάθεση. Με μποέμ διακόσμηση αυτό το εφέ στον τοίχο θα κάνει το αποτέλεσμα ιδιαίτερα κομψό. 

Αποχρώσεις: 81YR 06/003

Δείτε το βίντεο:

Διακόσμηση γραφείου με ρίγες

Γραφείο με ρίγες στον τοίχο

Ρίγες. Αγαπημένο σχέδιο στον τοίχο, κατάλληλο για όλα τα δωμάτια ανάλογα με τον τρόπο που θα το χρησιμοποιήσετε. Εδώ το θέμα και το επίκεντρο είναι οι γαλαζοπράσινες έντονες αποχρώσεις και ακόμα και το ίδιο το γραφείο είναι βαμμένο σε ένα ζωηρό πράσινο. Αυτός ο συνδυασμός είναι τολμηρός αλλά και μοναδικά μοντέρνος για ένα σπίτι στο οποίο το γραφείο είναι και το ίδιο ένα διακοσμητικό αντικείμενο όταν δεν χρησιμοποιείται. Αυστηρά για χώρους εργασίας που η δημιουργικότητα και η φαντασία είναι τα πιο σημαντικά.

Αποχρώσεις: 78GG 19/16078GG 19/37816BG 27/32502GG 21/542

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...