Βάψιμο Τοίχου με το Χρώμα της Χρονιάς

Διακόσμηση Σπιτιού με το Χρώμα της Χρονιάς 2018!

Όταν ήμαστε μικρά παιδιά, έστω και ένα από τα παραμύθια που ακούσαμε από την γιαγιά και τον παππού, είχε μέσα κάποιον σοφό. Ήταν εκείνος ο ήρωας του παραμυθιού που τα γνώριζε όλα, έβλεπε στο μέλλον και όλοι πήγαιναν σε αυτόν για να τους δώσει συμβουλές. Αν ήταν χρώμα, ο σοφός του παραμυθιού θα ήταν μωβ και καφέ!

Διότι αυτά τα δύο χρώματα ταυτίζονται με τη σοφία και την ευγένεια. Αν θέλετε ο ενιαίος χώρος του σπιτιού σας να αποπνέει αυτή την αύρα που είχαν τα παραμύθια της γιαγιάς με τους σοφούς, τολμήστε μια πρωτότυπη διακόσμηση σπιτιού με αυτά τα χρώματα!

Βάψτε τους τοίχους με το Χρώμα της Καρδιάς του Ξύλου!

Αν παράλληλα με τις άλλες του χρήσεις, ο ενιαίος χώρος του σπιτιού σας φιλοξενεί και το γραφείο που δουλεύετε στο σπίτι, τότε το χρώμα της χρονιάς 2018, η «Καρδιά του Ξύλου», είναι ιδανικό ως βάση για τις επιφάνειες των τοίχων σε αυτόν τον χώρο. Θα σας μεταδώσει τη σοφία που κρύβει μέσα του βοηθώντας σας να γίνετε αποδοτικότεροι στη δουλειά σας. Αν αναρωτιέστε με τι χρώματα ταιριάζει το χρώμα αυτό, το μπλε ηλεκτρίκ που είναι βαμμένα τα συρτάρια στο γραφείο της παραπάνω φωτογραφίας σπάει τη μονοτονία του, προσθέτοντας κίνηση. Έτσι, την επόμενη φορά που θα ξεχαστείτε ονειροπολώντας την ώρα που εργάζεστε, ρίξτε μια ματιά στα συρτάρια του γραφείου σας για να επανέλθετε σε δράση!

Αν αναρωτιέστε πώς να συνδυάσετε τα χρώματα στους τοίχους, διαβάστε τα βασικά της θεωρίας χρωμάτων για να δημιουργήσετε τέλειους χρωματικούς συνδυασμούς που θα δέσουν αρμονικά με την υπόλοιπη διακόσμηση του σπιτιού!

Εμπιστευτείτε κάποιο χρώμα για ξύλο για ν’ ανανεώσετε τα συρτάρια του γραφείου, όπως η οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom για ξύλινες επιφάνειες με τέλειο φινίρισμα, μεγάλη καλυπτικότητα και απόδοση!

Στολίστε τα Έργα Τέχνης σας με φόντο το Χρώμα της Χρονιάς

Μωβ και Καφέ Χρώμα στους Τοίχους

Αν σας αρέσει να ζωγραφίζετε κι έχετε φτιάξει τα δικά σας έργα τέχνης, μην τα κρατάτε άλλο μέσα στα ντουλάπια. Απολαύστε τα στη διακόσμηση του σπιτιού σας! Πώς; Στολίστε τα σε μία βιβλιοθήκη που θα βάψετε με την «καρδιά του ξύλου». Μπορείτε να το συνδυάσετε με χακί και γαλάζιο χρώμα στο ταβάνι και θα έχετε δημιουργήσει έναν υπέροχο χρωματικό συνδυασμό στον χώρο σας!

Vintage Διακόσμηση Σπιτιού με Καφέ - Μωβ και Χαλκό

Διακόσμηση Σπιτιού με την Καρδιά του Ξύλου

Ο χαλκός είναι το νέο trend στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και χρησιμοποιείται σε κάθε λογής αντικείμενα που έχουμε στο σπίτι μας, από φωτιστικά μέχρι και βάζα. Βάψτε έναν τοίχο του ενιαίου χώρου με σκούρο καφέ - μωβ και διακοσμήστε τον χώρο με αντικείμενα στο χρώμα του χαλκού!

Αν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Συμβουλευτείτε δωρεάν τον επαγγελματία διακοσμητή της Vivechrom, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που θα βρείτε στην κατηγορία «Συμβουλές και Online Εργαλεία» στο website της Vivechrom!

Βρείτε μας στο Facebook και στο YouTube για ιδέες, συμβουλές και οδηγίες σε σχέση με οτιδήποτε θέλετε να αλλάξετε στη διακόσμηση του σπιτιού σας!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...