Ονειρεύεστε ένα σπίτι που καταπραΰνει τις αισθήσεις; Είναι καιρός για μία δόση από το τονωτικό της φύσης: αναζωογονητικό και ανανεωτικό πράσινο.

Διακόσμηση σαλονιού με πράσινο

Θέλετε να νιώσετε ανανεωμένοι; Δοκιμάστε το ιδανικό χρώμα για σαλόνι, μια απόχρωση του πράσινου!

Αισθανθήκατε ποτέ απόλυτα ανανεωμένοι έχοντας τρέξει ξυπόλυτοι στο υγρό γρασίδι, ή νιώσατε γαλήνιοι αντικρύζοντας πανύψηλα δέντρα; Έρευνες έχουν δείξει ότι το να συνδεόμαστε με τη φύση, είτε αυτό γίνεται με μία πεζοπορία στο δάσος είτε με μία σύντομη βόλτα, δημιουργεί αυτόματα την αίσθηση της ευεξίας. 

Αν θέλετε να φέρετε τη φύση στη διακόσμηση του σαλονιού σας, συνδυάστε αποχρώσεις του πράσινου με γήινες αποχρώσεις όπως το μουσταρδί κίτρινο, τα πλούσια ουδέτερα και τα πλούσια γκρί. Οι έντονες, ζωντανές αποχρώσεις του πράσινου όπως το σμαραγδί, το πράσινο του ξινόμηλου και το πετρόλ, θα ενεργοποιήσουν και θα ξυπνήσουν τις αισθήσεις σας, ενώ τα απαλά πράσινα όπως της ελιάς, του φασκόμηλου και του σέλινου θα σας αποφορτίσουν και θα σας ηρεμήσουν. Όποια κι αν είναι η απόχρωση της επιλογής σας, το πράσινο είναι το ιδανικό χρώμα για ένα σαλόνι χαλαρωτικό και γαλήνιο!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...