Διακόσμηση Σαλονιού με Ζεστά Χρώματα στους Τοίχους

Διακόσμηση Σαλονιού με Πυξίδα το φως!

Βόρεια, νότια, ανατολικά ή δυτικά; Επιλέξτε τη σωστή παλέτα αποχρώσεων ανάλογα με τον προσανατολισμό του σαλονιού σας! Το τέχνασμα για να πετύχετε το καλύτερο στο χώρο σας, είναι να βρείτε τις σωστές αποχρώσεις σαν συμπλήρωμα στο φως.

Νότος

Διακόσμηση Σαλονιού με Ζεστά Χρώματα στους Τοίχους

Τα σαλόνια που βλέπουν προς το Νότο είναι γεμάτα ζεστό, φυσικό φως, έτσι όλες οι αποχρώσεις ταιριάζουν εδώ. Για ευχάριστη αίσθηση, επιλέξτε δροσερές αποχρώσεις, όπως το μπλε, το πράσινο και το μωβ, για να εξισορροπήσετε την ένταση του ηλιακού φωτός. Αυτές οι αποχρώσεις μπορούν να σας βοηθήσουν να επιτύχετε μια ήρεμη και ευχάριστη ατμόσφαιρα, ακόμα και στα πιο φωτεινά δωμάτια. Αυτό ισχύει επίσης για το γκρι και το λευκό. 

Στην παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 30BB 83/001, 01BB 69/098 και 10BB 39/100.

Βορράς

Ροζ Χρώμα στους Τοίχους του Σαλονιού

Τα δωμάτια που βλέπουν προς το Βορρά έχουν ένα ψυχρότερο φυσικό φως, και γενικά λιγότερο φως, και συχνά δείχνουν σκοτεινά. Επιλέξτε αποχρώσεις σε ροζ ή κίτρινα που θα προσθέσουν ζεστασιά στο χώρο σας. Έτοιμοι για χαλαρά βράδια εντός…

Στην παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 90YR 73/029 και 12YR 40/146. 

Ανατολή - Δύση

Βάψιμο Τοίχων Σαλονιού με Έντονα Χρώματα

Τα σαλόνια που βλέπουν προς την Ανατολή ή τη Δύση χρειάζονται λίγη περισσότερη προσοχή. Εάν ο χώρος σας είναι ανατολικός και χρησιμοποιείται κυρίως το πρωί, ή κοιτάζει δυτικά και χρησιμοποιείται κυρίως το βράδυ, τότε πιο δροσερές αποχρώσεις που περιέχουν τόνους του μπλε, πράσινου και γκρι, θα συμβάλουν στην εξισορρόπηση της έντασης του ηλιακού φωτός. Προσθέστε φυσικά υφάσματα, όπως λινά, και πολλά φυλλώδη φυτά εσωτερικού χώρου. Στην παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 50GG 40/064, 30BB 05/022 και 10YR 28/072.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...