Ανοιχτό Πράσινο στους Τοίχους του Μπάνιου

Διακόσμηση Μπάνιου που Μυρίζει Φρεσκάδα!

Λουλάκι για το άρωμα και πράσινο σαπούνι για φρεσκάδα και καθαριότητα. Αυτά ήταν τα υλικά που χρησιμοποιούσαν οι προγιαγιάδες μας για να «βάλουν τη μπουγάδα» με τα ρούχα τους. Δεν διέθεταν πλυντήρια και απορρυπαντικά. Ωστόσο τα χέρια τους έκαναν στα ρούχα θαύματα μόνο με αυτά τα δύο υλικά που έβρισκαν στη φύση. Τι σχέση έχει αυτό με τη διακόσμηση του μπάνιου μας;

Οι περισσότεροι από εμάς ζούμε σε πόλεις. Παρόλα τα όμορφα που βρίσκουμε σε αυτές, κάτι που χάνουμε είναι σίγουρα η αυθεντικότητα στα χρώματα της φύσης!

Αν αυτό είναι κάτι που αναζητάτε, τότε εμπνευστείτε από τον τρόπο που έπλεναν τα ρούχα στα παλαιά τα χρόνια και βάλτε το ανοιχτό πράσινο και το μωβ στη διακόσμηση του σπιτιού σας.

Χρώμα στους Τοίχους Απαλό σαν Πράσινο Σαπούνι Θρεπτικό

Επιλέξτε ανοιχτό πράσινο για το βάψιμο των τοίχων στο μπάνιο σας για να φέρετε μέσα του όλη τη φρεσκάδα του πράσινου σαπουνιού! Κάντε έπειτα συνδυασμούς χρωμάτων με μωβ για να το αναδείξετε και να δώσετε την απαραίτητη ένταση στην ατμόσφαιρα του μπάνιου. Με αυτόν τον τρόπο, τα λεπτά που θα πλένετε τα δόντια σας το πρωί, θα είναι στο εξής τα μαγικά λεπτά που θα ενεργοποιείται ο εγκέφαλός σας, απλά κοιτώντας στους τοίχους του μπάνιου σας!

Extra Tip: Το πράσινο σαπούνι εκτός από πηγή έμπνευσης για τη διακόσμηση του μπάνιου, είναι ένα εξαιρετικό καλλυντικό με αντιοξειδωτικές ιδιότητες για το δέρμα! Μερικές πλάκες στο μπάνιο σας μπορούν να χρησιμεύσουν σαν το καλύτερο φυσικό καθαριστικό προσώπου και σώματος!

Ανοιχτό μωβ στους Τοίχους του Μπάνιου

Δοκιμάστε τις ανοιχτές αποχρώσεις του μωβ για το βάψιμο του τοίχου πίσω από τη μπανιέρα και διακοσμήστε με έπιπλα σε φυσικά υλικά! Το μπάνιο σας θ’ αποπνέει αρχοντιά ενώ παράλληλα θα σας γεμίζει ευεξία!

Βάλτε Χρώμα Παντού για Διάθεση Μικρού Παιδιού

Παίξτε με το Χρώμα στη Διακόσμηση Μπάνιου

Αν κρατήσετε σαν βάση σε κάποιον τοίχο το ανοιχτό πράσινο, μπορείτε έπειτα να παίξετε με διαφορετικά χρώματα σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του μπάνιου, όπως στη φωτογραφία παραπάνω. Το αποτέλεσμα θα είναι παιχνιδιάρικη διάθεση όπου κι αν κοιτάξετε μέσα στο χώρο. Κάτι ξέρουν τα μικρά παιδιά που γεμίζουν χρώματα τις ζωγραφιές τους. Μήπως ν’ ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους;

Το NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO της Vivechrom, το οικολογικό αντιμικροβιακό χρώμα με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα, θα σας βοηθήσει ν’ απομακρύνετε μια και καλή τις έγνοιες για μούχλα στον τοίχο του μπάνιου, αφού το χρώμα αυτό έχει σχεδιαστεί για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς και είναι πολύ ανθεκτικό στο συχνό πλύσιμο!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Βρείτε μας στο Facebook και στο YouTube για να βλέπετε πρώτοι όλες τις νέες ιδέες διακόσμησης για το χώρο σας αλλά και να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε βοήθεια! Είμαστε στη διάθεσή σας!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...