Πράσινο της Μέντας στη Διακόσμηση Μπάνιου

Διακόσμηση Μπάνιου - Ανοίξτε ένα Παράθυρο στη φύση!

Όσο όμορφη κι αν είναι η καθημερινότητά μας, όσο κι αν αγαπάμε τη δουλειά και τις συνήθειές μας, υπάρχουν μερικές μέρες του χρόνου που θα θέλαμε απλώς ν’ ανοίξουμε ένα μαγικό παράθυρο και να βρεθούμε στη φύση. Κι αν κάποιος σας έλεγε ότι υπάρχει τρόπος;

Μάλιστα, υπάρχει και κρύβεται στον τρόπο που επιλέγουμε να διακοσμήσουμε το σπίτι μας, τον χώρο δηλαδή που περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ζωής και της καθημερινότητάς μας. Στο άρθρο αυτό θα βρείτε μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε μία διακόσμηση μπάνιου που θα μοιάζει με φυσικό τοπίο στο οποίο η καλή νεράιδα σας προσγείωσε μαγικά!

Πράσινο της Μέντας για Καθαρή Σκέψη και Αναπνοή

Για μερικούς ανθρώπους η ώρα που κάνουν ντουζ ή μπάνιο είναι ώρα «κάθαρσης». Την ώρα που το νερό τρέχει στο πρόσωπό τους, εκείνοι μπορούν να καθαρίσουν τη σκέψη τους και να βρουν λύση στα προβλήματά τους!

Πολλαπλασιάστε τα οφέλη του νερού στο σώμα και το μυαλό σας βάφοντας με ανοιχτό πράσινο της μέντας τους τοίχους του μπάνιου και τοποθετώντας ένα ψάθινο καλάθι για τα άπλυτα! Θα κάνετε στο εξής μπάνιο σ’ ένα σκηνικό παρμένο από την εξοχή.

Ο καλύτερος σύμμαχός σας για κάθε δημιουργική ιδέα διακόσμησης που θέλετε να εφαρμόσετε στο μπάνιο είναι το οικολογικό αντιμικροβιακό χρώμα NEOPAL KITCHEN & BATHROOM ECO της Vivechrom! Με άψογο ματ φινίρισμα, μεγάλη καλυπτικότητα και εξαιρετική αντοχή στο πλύσιμο, είναι ένα χρώμα ειδικά σχεδιασμένο για χώρους με υψηλή υγρασία και υδρατμούς που θα κάνει τη μούχλα στους τοίχους του μπάνιου να μοιάζει με ιστορία από το παρελθόν!

Μοιάζει σαν να Μπαίνει η Άνοιξη στη Διακόσμηση του Μπάνιου

Γαλαζοπράσινο και Κίτρινο στη Διακόσμηση Μπάνιου

Συνδυάστε το ανοιχτό γαλαζοπράσινο με φωτεινό κίτρινο χρώμα στους τοίχους του μπάνιου για να φέρετε την άνοιξη ένα βήμα πιο κοντά σας! Όλα ανθίζουν στη φύση την εποχή της άνοιξης, έτσι θ’ ανθίσουν όλα και στο μυαλό σας με αυτή την επιλογή χρωμάτων. Μην ξεχάσετε να τοποθετήσετε βάζα με χρωματιστά λουλούδια στις γωνίες του μπάνιου για έξτρα αίσθημα ζωντάνιας!

Tip: Αν χρειάζεστε βοήθεια στη διαδικασία του βαψίματος, δείτε το βίντεο που σας εξηγεί αναλυτικά πώς να βάψετε το εσωτερικό του σπιτιού σας!

Γκρι – Μπεζ Χρώμα και μια Λούφα για Βελούδινο Σώμα

Βάψτε τους Τοίχους του Μπάνιου με Γκρι - Μπεζ

Το γκρι - μπεζ στους τοίχους είναι ο ιδανικός καμβάς για να νιώσετε ελεύθεροι σε όποια στιγμή της ημέρας κι αν χρησιμοποιείτε το μπάνιο σας! Διακοσμήστε με χρωματιστά έπιπλα και πετσέτες σε παστέλ αποχρώσεις, εξοπλιστείτε με μια ειδική λούφα σώματος για μασάζ κι απολαύστε βελούδινη αίσθηση στη σκέψη και στο σώμα σας!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να επισκεφτείτε τη  Vivechrom στο Pinterest. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για το μπάνιο σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...