Βάψιμο Τοίχων με Ζεστά Χρώματα

Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας για να Νιώσετε Ελεύθεροι!

Tο υπνοδωμάτιό μας είναι ο ιδιωτικός οικείος χώρος, όπου νιώθουμε ελεύθεροι να κάνουμε τις δικές μας σκέψεις και τα δικά μας όνειρα.

Ανανέωση Διακόσμησης με Χρώμα στα Έπιπλα

Δημιουργήστε ένα κομψό, χαλαρωτικό υπνοδωμάτιο με φυσικά υλικά, ένα ξύλινο κρεβάτι και απαλά κασμίρ στρωσίδια. Βάψτε φαρδιές, οριζόντιες ρίγες πίσω από το κεφαλάρι που οπτικά ανοίγουν τον χώρο, δημιουργώντας ένα ζεστό και άνετο περιβάλλον. Βάψτε την παλιά, αγαπημένη σας συρταριέρα και δώστε της ξανά ζωή. Έτσι θα είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στο δωμάτιό σας. Στις παραπάνω φωτογραφίες έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις:  80GG 67/036 και 30BG 56/045.

Βάψιμο Τοίχων με Έντονα Χρώματα

Η αντίθεση ανάμεσα στο σοβαρό ροζ και το σκούρο μωβ, με μια στενή μπλε ρίγα ανάμεσα δημιουργεί ένα μοντέρνο αποτέλεσμα. Εκμεταλλευτείτε έξυπνα τις εσοχές του τοίχου και εκθέστε σε ράφια τα αγαπημένα σας βιβλία και προσωπικά αντικείμενα. Στη παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 10YR 73/038, 10YR 28/072, 50BB 08/171 και 30RR 22/031.

Πλούσιες Αποχρώσεις στη Διακόσμηση Κρεβατοκάμαρας

Πλούσιες, βαθιές αποχρώσεις συνθέτουν ένα ζεστό υπνοδωμάτιο, που θα σας περιβάλλει σαν προστατευτικό κουκούλι. Στην παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 70YY 06/088 και 11YR 07/229.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...