Κίτρινο Χρώμα στις Εσωτερικές Πόρτες

Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου με Ζουμ στις Πόρτες!

Επιθυμείτε να ταρακουνήσετε τα νερά της καθημερινότητάς σας και σκέφτεστε ν’ ανανεώσετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Ωστόσο ο χρόνος που μπορείτε να διαθέσετε γι’ αυτό το σκοπό είναι περιορισμένος, όπως και ο προϋπολογισμός για αγορές υλικών και διακοσμητικών. Τι θα κάνετε λοιπόν;

Έχετε σκεφτεί ποτέ να βάψετε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας; Είναι ένας γρήγορος και σχετικά ανέξοδος τρόπος για να μεταμορφώσετε το χώρο σας. Το βάψιμο της πόρτας σ’ ένα έντονο φωτεινό χρώμα, θα δώσει στυλ στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας και θα οξύνει τις αισθήσεις σας!

Στύψτε Ένα Μυρωδάτο Λεμόνι στην Πόρτα σας

Αν αναρωτιέστε τι χρώμα να βάψετε τις εσωτερικές πόρτες του σπιτιού σας, μια δροσερή ιδέα είναι να επιλέξετε έντονο κίτρινο χρώμα για το βάψιμο της πόρτας. Κάθε φορά που θα περνάτε αυτή την πόρτα, θα αισθάνεστε πως μυρίζετε το άρωμα που έχει το ξύσμα ενός μοσχολέμονου στο κέικ σας! Βάψτε τους τοίχους και τα έπιπλα γύρω από την πόρτα αυτή με ουδέτερα χρώματα όπως το γκρι ή το υπόλευκο του πάγου. Οι ανοιχτές αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων θ’ αναδείξουν ιδανικά το έντονο χρώμα της πόρτας!

Extra Tip: Μάθετε πώς να φρεσκάρετε την πόρτα σας με AQUACHROM ECO και βουτήξτε στο χρώμα σήμερα κιόλας!

Διακόσμηση Σπιτιού Φερμένη από Ελληνικό Νησί

Βάψιμο Πόρτας με Γαλαζοπράσινο Χρώμα

Επιλέξτε το ανοιχτό γαλαζοπράσινο της φωτογραφίας για να βάψετε μια πόρτα στο εσωτερικό του σπιτιού σας. Θα νιώθετε ότι είναι κάθε μέρα καλοκαίρι, αφού τις αποχρώσεις του συγκεκριμένου χρώματος τις συναντάμε συχνά πυκνά στα ελληνικά νησιά. Θα φωτίσει τον χώρο, προσδίδοντας παράλληλα την απαραίτητη χρωματική ισορροπία στο μάτι, αφού σαν χρώμα έχει την τάση να απορροφά τις αντιθέσεις που κουράζουν το βλέμμα μας. Με αυτόν τον τρόπο παίρνει το βραβείο του καλύτερου χρώματος για το βάψιμο μιας πόρτας στο εσωτερικό του σπιτιού μας! Εμπιστευτείτε την οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom για να βάψετε τις πόρτες του σπιτιού σας μέσα σ’ ένα απόγευμα. Αντιθέτως, τα χρώματά τους θα τ’ απολαμβάνετε ζωηρά όπως την πρώτη μέρα για πολλά χρόνια χάρη στη μεγάλη καλυπτικότητα και αντοχή αυτής της οικολογικής ριπολίνης.

Πράσινο-Λαδί Χρώμα στις Πόρτες Εσωτερικού Χώρου

Αν προτιμάτε το πράσινο σαν χρώμα, τότε προχωρήστε στο χρωματικό φάσμα του προηγούμενου χρώματος και επιλέξτε αυτό το πράσινο-λαδί για να βάψετε τις πόρτες στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού! Διακρίνεται σαν χρώμα για την απαλότητα αλλά και τη ζωντάνια του, που θα σας ξυπνήσει γρήγορα τα δύσκολα πρωινά πριν τη δουλειά!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση του εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom.

Αν θέλετε να είστε έτοιμοι να φρεσκάρετε τον χώρο σας κάθε στιγμή, το website και η σελίδα της Vivechrom στο Facebook είναι γεμάτα με ιδέες διακόσμησης που θα κάνουν το χώρο σας σαν να βγήκε από περιοδικό, στο πι και φι!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...