Κουζίνα με πλάτη σε πράσινο και γαλάζιο
"Πώς μπορώ να δημιουργήσω ζώνες σε έναν ανοιχτό χώρο";

Δημιουργήστε ζώνες σε έναν χώρο με το Χρώμα της Χρονιάς 2022

Το να καταστήσετε το σπίτι σας πολυλειτουργικό ενώ προσθέτετε μια πνοή καθαρού αέρα δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο. Χρησιμοποιήστε απλώς το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 και τις συμπληρωματικές αποχρώσεις του για να δημιουργήσετε ζώνες σε διαφορετικές περιοχές ενός ενιαίου χώρου. Ιδού τέσσερις ιδέες που μπορείτε να πετύχετε εύκολα...

Ανεξάρτητα από το μέγεθος του ενιαίου χώρου, η δημιουργία ζωνών για τον διαχωρισμό του σε διαφορετικές περιοχές μπορεί να βοηθήσει τον χώρο να είναι πιο αποτελεσματικός, ειδικά όταν πληροί διάφορους ρόλους – ως σαλόνι, χώρος εργασίας και χώρος παιχνιδιού, για παράδειγμα. Το βάψιμο είναι ένας φανταστικός τρόπος για να το επιτύχετε αυτό, καθώς η χρήση διαφορετικών χρωμάτων για διαφορετικές περιοχές μπορεί να προσδώσει ταυτότητα σε έναν χώρο δίχως τοίχους.

Το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, και οι παλέτες του παρέχουν τέλειους έτοιμους συνδυασμούς χρωμάτων για εύκολη δημιουργία διάφορων ζωνών. Ο τρόπος χρήσης αυτών των συνδυασμών εξαρτάται από τις ζώνες που χρειάζεστε, αλλά το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 και τα χρώματά του μπορούν να συνδυαστούν με πολλούς τρόπους για να χαρίσουν μια αίσθηση ευελιξίας και μια ανάσα δροσερού αέρα σε οποιονδήποτε ανοιχτό χώρο.

Ιδού τέσσερις εύκολοι τρόποι δημιουργίας ζωνών, χρησιμοποιώντας το Vivechrom Χρώμα της χρονιάς 2022, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Για περισσότερες ιδέες, παρακολουθήστε το βίντεο.

1. Δημιουργήστε με χρώμα ένα γραφείο στο σπίτι

Υπνοδωμάτιο με μπλε ταβάνι και καφέ τοίχο πίσω από το κρεβάτι

Αν ένα δωμάτιο χαλάρωσης, όπως το σαλόνι ή το υπνοδωμάτιο, είναι ο μοναδικός διαθέσιμος χώρος για γραφείο και καρέκλα, επιλέξτε ένα φόντο για το δωμάτιο που ταιριάζει με όλες σας τις δραστηριότητες σ' αυτό. Εδώ, οι τόνοι από την παλέτα Workshop φέρνουν ζεστασιά, ενώ το ταβάνι που είναι βαμμένο σε Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 προσθέτει μια δροσερή, αέρινη αίσθηση και μια ευπρόσδεκτη σύνδεση με τη φύση.

Με ποια χρώματα;

60YR 31/368
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
00YY 26/220

2. Χωρίστε έναν χώρο για εργασία και παιχνίδι

Χώρος για παιχνίδι σε παιδικό υπνοδωμάτιο με τοίχο βαμμένο σε κίτρινο και μπλε

Όταν ένας χώρος πρέπει να εξυπηρετεί δύο σκοπούς, όπως αυτό το παιδικό δωμάτιο, ο διαχωρισμός του με διαφορετικά χρώματα είναι μια έξυπνη λύση. Ο Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 είναι η τέλεια απόχρωση για εστίαση και συγκέντρωση και εξυπηρετεί σαν χρώμα για γραφείο, ενώ ο αρμονικός τόνος θαμπού μουσταρδί είναι ιδανικός για παιχνίδι. Μια διαχωριστική γραμμή με ένα ζωηρό χρώμα προσθέτει μια επιπλέον προσωπική πινελιά.

Με ποια χρώματα;

49YY 54/251
65YY 70/540
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

3. Τονίστε ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου

Σαλόνι με υπερυψωμένο δάπεδο βαμμένο σε μπλε χρώμα

Ξεχωρίστε ένα τμήμα ενός μεγαλύτερου δωματίου, όπως αυτό το γραφείο σε υπερυψωμένο δάπεδο, με χρώμα. Η χρήση μιας απόχρωσης για τον καθορισμό του χώρου με αυτόν τον τρόπο βοηθά στον διαχωρισμό του χώρου εργασίας από τον χώρο χαλάρωσης και ο Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 αποτελεί το τέλειο ανοιχτό και δροσερό χρώμα για γραφείο, κατάλληλο για την ενίσχυση της συγκέντρωσης. Το υπόλοιπο δωμάτιο, με απαλές αποχρώσεις ανοιχτού ροζ και μουσταρδί, μετατρέπεται στον ιδανικό χώρο για χαλάρωση στο τέλος μιας κουραστικής μέρας μετά τη δουλειά.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
34YY 31/502
10YR 57/080
49YY 54/251

4. Συνδέστε διάφορους χώρους με χρώματα

Μπλε κύκλος σε καφέ τοίχο, σε ένα δωμάτιο βαμμένο μπλε

Εάν υπάρχει μερικός διαχωρισμός μεταξύ παρακείμενων δωματίων, το χρώμα μπορεί να βοηθήσει στην ένωση των δύο χώρων. Εδώ, ένας κύκλος με το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 αντηχεί το χρώμα των τοίχων και έξω από το δωμάτιο και φέρνει την αέρινη αίσθηση του ουρανού από το γραφείο στον διάδρομο.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
00YY 26/220

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...