Ρομαντική αλλά αινιγματική, η χρωματική τάση «Secret Garden» είναι τέλεια για να δημιουργήσετε ήρεμους χώρους μέσα στο σπίτι σας.

Δημιουργήστε ρομαντική ατμόσφαιρα με απαλές παστέλ αποχρώσεις

Χρησιμοποιήστε παστέλ αποχρώσεις για να δημιουργήσετε ήρεμους χώρους μέσα στο σπίτι σας.

Ρομαντική αλλά και μυστηριώδης, αυτή η χρωματική τάση είναι τέλεια για τη δημιουργία μιας απαλής, αιθέριας εμφάνισης, απλώνοντας απαλά παστέλ με ενδιαφέροντα υλικά, όπως το λευκό της δαντέλας και του πάγου.

 

Παστέλ τελειότητα


Τα χρώματα που αποτελούν αυτή την τάση είναι απαλά και παστέλ– σκεφτείτε το θαμπό λιλά και το γκρι. Χρησιμοποιήστε διάφορες αποχρώσεις αυτών των χρωμάτων για να δημιουργήσετε ένα γαλήνιο αποτέλεσμα τονικότητας ή ταιριάξτε ουδέτερα χρώματα με ροζέ ή λεβάντα για ένα φλοράλ αποτέλεσμα. Για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση, προσθέστε μερικά φυσικά στο σπίτι σας.

 

Ρομαντική εμφάνιση


Το μυστικό για να δημιουργήσετε μια κομψή, αιθέρια εμφάνιση είναι να παίξετε με την τονικότητα επιλέγοντας απαλές αποχρώσεις. Σε ένα μικρό δωμάτιο, προσπαθήστε να συνδυάσετε τα κρεμ ουδέτερα χρώματα με μια μόνο πινελιά βιολετί ή απαλού μούρου για να μεγαλώσετε το χώρο, ή σε μεγαλύτερους χώρους, χρησιμοποιήστε πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως του κυπαρισσί και του μελιτζανί, για να δημιουργήσετε ένα εντυπωσιακό θέμα.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...