Λιλά κρεβατοκάμαρα με κουφώματα παραθύρου σε μπλε
"Πώς μπορώ να κάνω τον χώρο μου να φαίνεται πιο ευρύχωρος";

Δημιουργήστε Ευρύχωρο Χώρο με το Χρώμα της Χρονιάς 2022

Tο Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 είναι μια ανοιχτόχρωμη, αισιόδοξη απόχρωση, που χαρίζει δροσερή πνοή σε κάθε δωμάτιο. Χρησιμοποιώντας τους μοντέρνους συμπληρωματικούς συνδυασμούς χρωμάτων του, έχουμε συγκεντρώσει τέσσερις ιδέες – χρώματα για σαλόνι, κουζίνα, κρεβατοκάμαρα κλπ - που χαρίζουν στο δωμάτιό σας ελαφριά, αέρινη αίσθηση, από ένα απλό βάψιμο ταβανιού μέχρι τους τοίχους με διχρωμία…

Η απόχρωση Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, Vivechrom Χρώμα της χρονιάς 2022, είναι ένα ανοιχτόχρωμο, φυσικό γκρι-γαλάζιο που χαρίζει πνοή φρέσκου αέρα και ανοιχτού ουρανού απευθείας στο σπίτι σας. Είναι επίσης απίστευτα ευέλικτο, σε συνδυασμό με τέσσερις διαφορετικούς συμπληρωματικούς συνδυασμούς, που χαρίζουν σε κάθε δωμάτιο αίσθηση φωτός και χώρου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

Δεν είναι μόνο ο συνδυασμός αποχρώσεων που χαρίζει αυτό το μοναδικό αποτέλεσμα, αλλά και ο τρόπος και ο χώρος όπου τις χρησιμοποιείτε. Το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 μπορεί να φωτίσει μια μεγάλη έκταση τοίχου ή οροφής, αλλά είναι επίσης ένα αποτελεσματικό χρώμα που προσδίδει έμφαση, εφιστώντας την προσοχή σε τμήματα ενός δωματίου ή δημιουργώντας ένα σημείο εστίασης. Επίσης, οι τέσσερις συνοδευτικές παλέτες προσφέρουν ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμού χρωμάτων με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Ιδού τέσσερις εύκολες ιδές για τη μεταμόρφωση ενός δωματίου χρησιμοποιώντας το Vivechrom Χρώμα της χρονιάς 2022 και τις συμπληρωματικές παλέτες. Παρακολουθήστε το βίντεο, για μεγαλύτερη έμπνευση.

1. Προσθέστε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό με ένα βαμμένο ταβάνι

Τραπεζαρία με ταβάνι βαμμένο με μπλε χρώμα

Κοιτάξτε ψηλά και δημιουργήστε το δικό σας ουράνιο τοπίο με ένα ταβάνι βαμμένο με το Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Αυτή η απόχρωση που αναζωογονεί σάς βοηθά να δημιουργήσετε έναν ανοιχτό χώρο, καθώς και μια φιλόξενη σύνδεση με τον υπέροχο εξωτερικό χώρο. Μπορείτε να το συνδυάσετε με ανοιχτούς συμπληρωματικούς τόνους ή μόνο του, για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το φυσικό φως της ημέρας.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
71YY 90/027
44YY 65/034

2. Συνδυάστε άψογα τους τοίχους και τα ντουλάπια

Κουζίνα με τοίχους και ντουλάπια βαμμένα με μπλε χρώμα

Δώστε στην κουζίνα σας νέα πνοή, βάφοντας τις πόρτες των ντουλαπιών και τους τοίχους με το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113. Αυτή η αέρινη και ανάλαφρη απόχρωση που αναζωογονεί χαρίζει δροσερή αίσθηση και ενισχύει το φως της μέρας, κάνοντας την κουζίνας σας να φαίνεται ακόμα πιο μεγάλη. Το βάψιμο των τοίχων με το ίδιο χρώμα δημιουργεί ένα εφέ συνέχειας που "δένει" την εμφάνιση του χώρου.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

3. Δοκιμάστε δύο τόνους στους τοίχους

Τοίχος σε δύο τόνους, μπλε και λευκό, με θέα στο τραπέζι και τις καρέκλες

Το βάψιμο των τοίχων με δύο συμπληρωματικές αποχρώσεις μπορεί να δώσει οπτικό ενδιαφέρον σε έναν χώρο. Η χρήση μιας βαθύτερης απόχρωσης στο κάτω μισό και ενός πιο ανοιχτού τόνου επάνω μπορεί επίσης να ενισχύσει την αίσθηση του ύψους, προσελκύοντας το βλέμμα προς τα πάνω. Είναι ένα εύκολο και έξυπνο κόλπο που θα κάνει αμέσως το χώρο σας να φαίνεται πιο ευρύχωρος.

Με ποια χρώματα;

10BB 73/039
Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113
87BG 27/077

4. Ανανεώστε τον χώρο εργασίας σας

Γραφείο με μπλε τοίχους, στρογγυλό τραπέζι και ροζ καρέκλα

Tο Χρώμα της χρονιάς 2022 της Vivechrom, Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113, δημιουργεί το τέλειο σκηνικό για πολυάσχολη καθημερινή ζωή, χαρίζοντας μια αέρινη αίσθηση απεριόριστου χώρου σε κάθε δωμάτιο. Ο γαλάζιος τόνος τους χαρίζει διαύγεια σε ένα πολυσύχναστο σπίτι, καθώς και μια ευπρόσδεκτη σύνδεση με τη φύση. Αν χρησιμοποιηθεί γύρω από τα παράθυρα, το Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113 χαρίζει επίσης την αίσθηση φρέσκου αέρα και αξιοποιεί στο έπακρο το φως της μέρας.

Με ποια χρώματα;

Μακρινός Ορίζοντας 14BB 55/113

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...