Αυτή η χρωματική τάση έχει να κάνει με τη χρήση ώριμων και μετρημένων αποχρώσεων για να δημιουργήσετε ένα επιμελές σπίτι.

Δημιουργήστε ένα επιμελές εσωτερικό με ώριμες αποχρώσεις

Αντλήστε έμπνευση από αυτή την επιμελή χρωματική παλέτα.

Σε έναν κόσμο ασάφειας, υπάρχει κάτι παρήγορο στην αξιοπιστία των μαθηματικών και της επιστήμης. Ενώ οι γλώσσες αλλάζουν, οι αριθμοί μένουν οι ίδιοι, ενώνοντάς μας ασχέτως πού βρισκόμαστε στον κόσμο.

Αυτή η χρωματική τάση μας ενθαρρύνει να κοιτάξουμε τα σπίτια μας με έναν αναλυτικό τρόπο, να θέσουμε στόχους και να αναγνωρίσουμε τους απτούς στόχους, έτσι ώστε να ζήσουμε την καλύτερη ζωή που μπορούμε. Οι αποχρώσεις που αποτελούν αυτή την τάση είναι εκλεπτυσμένες και κομψές: μια προσεκτικά επιμελημένη μίξη αρρενωπών ουδέτερων χρωμάτων και μεστών χρωμάτων τονισμού, όπως το σκούρο σμαραγδί, το φωτεινό πετρόλ, το πορφυρό και η ώχρα.

Αν η δημιουργία ενός επιμελούς σπιτιού σας αρέσει σαν ιδέα, γιατί να μην προσπαθήσετε να ενσωματώσετε μερικά από τα βασικά ουδέτερα χρώματα αυτής της τάσης στο ήδη υπάρχον εσωτερικό σας; Αυτά τα μετρημένα και ώριμα ουδέτερα χρώματα λειτουργούν καλά όταν συνδυαστούν με φυσικά υλικά, όπως το σκούρο ξύλο, το μάρμαρο, η δρυς και το τσιμέντο. Αν θέλετε να προσθέσετε μια γραφική πτυχή, χρησιμοποιήστε ένα στένσιλ για να βάψετε έναν αριθμό σε μια ζωντανή απόχρωση για έμφαση, όπως το πετρόλ ή το πορφυρό, σε οποιοδήποτε τοίχο θέλετε να τραβήξετε την προσοχή.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...