Αυτή η έθνικ χρωματική τάση, επικεντρώνεται στο να αφήσετε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί ελεύθερα και να εκτιμήσετε τις παραδοσιακές έθνικ τέχνες.

Εμπνευστείτε από τις αποχρώσεις της έθνικ τέχνης

Αυτή η έθνικ χρωματική τάση, επικεντρώνεται στο να αφήσετε τη φαντασία σας να περιπλανηθεί ελεύθερα.

Σε αυτό το σύγχρονο κόσμο που μας τρελαίνει, μερικές φορές είναι ωραία να ρίχνουμε τους ρυθμούς και να εκτιμούμε τους παραδοσιακούς τρόπους ζωής. Ο σχεδιασμός που βασίζεται στην παράδοση δεν είναι μόνο ένα αντίδοτο στους γρήγορους ρυθμούς της σύγχρονης ζωής μας, μάς ενθαρρύνει επίσης να γίνουμε μέρος κάτι μεγαλύτερου από μας – και να ενστερνιστούμε τον εσωτερικό μας καλλιτέχνη στην πορεία.

Εμπνευσμένος από την παραδοσιακή έθνικ τέχνη, ο δημιουργικός αυτός τρόπος ζωής έχει να κάνει με το να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να εκτιμήσετε τις παραδοσιακές τέχνες. Το μυστικό για να δημιουργήσετε αυτό το στυλ είναι να κρατήσετε τα μοτίβα απλά ώστε να έχετε μέγιστη επίδραση. Συνδυάστε παρόμοιες αποχρώσεις όπως το δαμασκηνί, το κορόμηλο και το μπορντό για μια αρμονική εμφάνιση, και μετά προσθέστε μια απρόσμενη αντίθεση ώχρας ή απαλό πετρόλ μπλε για να δημιουργήσετε κάτι πιο προσωπικό. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας να λάμψει βάφοντας με το χέρι μοτίβα στους τοίχους και στα έπιπλα – δείτε τα πολύπλοκα σχήματα των κεντημάτων της Νοτίου Αμερικής ή τις έντονες βαφές των παραδοσιακών Αφρικανικών υφασμάτων για έμπνευση.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...