Κρεμ Παστέλ και Σομόν Χρώμα στους Τοίχους

Βάψτε με Ιδανικά Χρώματα Τοίχου γύρω από το Τζάκι!

Ο χώρος γύρω από το τζάκι είναι συνυφασμένος με τη θαλπωρή και τη ζεστασιά. Εμπνευστείτε από τις παρακάτω φωτογραφίες για να δημιουργήσετε έναν χώρο μέσα στο σπίτι, που δεν θα αποχωρίζεστε.

Κρεμ Παστέλ και Σομόν Χρώμα στους Τοίχους

Ένα κλασικό αριστοκρατικό σαλόνι με το τζάκι βαμμένο σε κρεμ παστέλ και ένα σικ σομόν στους τοίχους. Αποτέλεσμα ρομαντικό και διαχρονικό. Για την παραπάνω φωτογραφία χρησιμοποιήθηκαν οι αποχρώσεις 60YR 83/026 και 50YR 76/087.

Βάψιμο Καρέκλας με Έντονο Χρώμα

Μοντέρνα και μίνιμαλ, τα ψυχρά ουδέτερα που έχουν επιλεγεί εδώ δίνουν τρισδιάστατη αίσθηση στο τζάκι.

Ουδέτερα Χρώματα στους Τοίχους

Ένας θαυμάσιος συνδυασμός που ταιριάζει και για το χειμώνα. Στις παραπάνω φωτογραφίες έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 50GY 72/012 και 70BB 40/062.

Πράσινο και κρεμ Χρώμα στους Τοίχους

Δημιουργήστε ένα χαλαρωτικό καταφύγιο με αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη φύση. Το πράσινο είναι σε αρμονία με το γλυκό κρεμώδες χρώμα του τζακιού. Συνδυάστε τα χρώματα με ξύλινα έπιπλα και απαλά μαξιλάρια. Στη παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 82YR 83/056 και 48YY 38/109.

Γκρι και Κίτρινο Χρώμα στους Τοίχους

Το γκρι είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο χρώμα και μια τάση που αντέχει! Μια έντονη πλούσια κίτρινη απόχρωση γύρω από το τζάκι θα δώσει στον συνδυασμό σας μια υπέροχη σύγχρονη εμφάνιση και κάνει το ζεστό τζάκι το επίκεντρο του σαλονιού. Στη παραπάνω φωτογραφία έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις 21YY 45/060 και 30YY 46/608.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...