Βάψιμο Εξωτερικής Πόρτας με Ουδέτερα Χρώματα

Βάψιμο Πόρτας - το Μυστικό για μια Όμορφη Είσοδο!

Φαντάζεστε ένα σπίτι χωρίς πόρτες στη σημερινή εποχή; Ποιος θα έμενε σ’ ένα τέτοιο σπίτι; Μάλλον κανένας ή ελάχιστοι τολμηροί. Οι πόρτες μάς προσφέρουν ασφάλεια από τη μία, ιδιωτικότητα από την άλλη. Συνηθίζουμε να τις παραμελούμε σαν στοιχείο στη διακόσμηση του σπιτιού, δίνοντας περισσότερη έμφαση στους τοίχους.

Μια πόρτα ωστόσο, είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό του σπιτιού μας, μπορεί να μεταμορφώσει το χώρο και το πώς νιώθουμε όταν μπαίνουμε ή βγαίνουμε απ’ αυτόν! Δοκιμάστε να βάψετε την εξωτερική πόρτα του σπιτιού σας με ένα χρώμα για ξύλο ή μέταλλο. Θα νιώσετε χαλάρωση κατά τη διαδικασία και ευεξία κάθε φορά που θα την αντικρίζετε!

Πετάξτε στα Σύννεφα Βάφοντας την Πόρτα Σας

Υπάρχουν μέρες που θα θέλατε να ανοίξετε τη μαγική πόρτα του παραμυθιού και να μπείτε για λίγο σ’ έναν αλλιώτικο κόσμο; Εκεί μέσα δεν υπάρχουν έγνοιες και άγχος και είστε τόσο ψηλά που νιώθετε ότι πετάτε στα σύννεφα! Όπως όταν είστε μέσα σ’ ένα αεροπλάνο, που κυριολεκτικά πετάτε στα σύννεφα, καμιά φορά και πάνω από αυτά. Μπορείτε να μεταμορφώσετε την είσοδο του σπιτιού με χρώματα εξωτερικού χώρου, ώστε να σας θυμίζει αυτή την εικόνα!

Αν έχετε τη δυνατότητα να βάψετε την εξωτερική πόρτα του σπιτιού σας, μη χάνετε χρόνο. Κάντε το με την πρώτη ευκαιρία! Εμπιστευτείτε την οικολογική ριπολίνη νερού AQUACHROM ECO της Vivechrom και ούτε που θα καταλάβετε πότε ολοκληρώθηκε το βάψιμο της πόρτας!

Γεμίστε Ενέργεια με Κόκκινα Χρώματα Εξωτερικού Χώρου

Βάψιμο Μπαλκονόπορτας με Κόκκινο Χρώμα

Τι θα λέγατε για μια ξύλινη μπαλκονόπορτα στις αποχρώσεις του κόκκινου; Μπορεί να σας ξενίζει σαν χρώμα για βάψιμο πόρτας, αφού έχουμε συνηθίσει να βάφουμε τις πόρτες του σπιτιού μας λευκές. Δεν υπάρχει ωστόσο κανένας άγραφος νόμος που να λέει ότι δεν μπορούμε να βάψουμε τις πόρτες με κάποιο άλλο χρώμα! Ίσα ίσα που ένα έντονο χρώμα στα περάσματα του σπιτιού, όπως οι πόρτες, μπορεί ν’ αναδείξει όλη τη διακόσμηση του σπιτιού γρήγορα και εύκολα!

Επιλέξτε έντονο κόκκινο της φράουλας για την ξύλινη μπαλκονόπορτα του σπιτιού σας! Θα σας γεμίζει ενέργεια κάθε φορά που θα κάθεστε στο καθιστικό ή στο μπαλκόνι σας. Δύο σε ένα δηλαδή.

Αν δεν έχετε ιδέα από πού να ξεκινήσετε για ν’ ανανεώσετε τις πόρτες του σπιτιού σας, κανένα πρόβλημα! Δείτε το βίντεο με αναλυτικές οδηγίες για το πώς ν’ ανακαινίσετε μια παλαιά πόρτα και η διαδικασία θα μοιάζει με παιχνίδι!

Περάστε αυτή την Πόρτα για Γλυκό Βύσσινο και Καφέ στη Χόβολη

Βυσσινί στην Εξωτερική Πόρτα του Σπιτιού

Η γιαγιά χρησιμοποίησε τα βύσσινα που περίσσεψαν από το γλυκό, για το βάψιμο της πόρτας στην είσοδο αυτού του σπιτιού. Το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε στη φωτογραφία. Η διακόσμηση του σπιτιού εξωτερικά δεν χρειάζεται τίποτε άλλο πέρα από ένα ουδέτερο χρώμα στον τοίχο και μερικά φυτά, αφού η βυσσινί πόρτα κλέβει την παράσταση και κάνει το σπίτι σας να μοιάζει κουκλίστικο!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και την διακόσμηση του εξωτερικού χώρου του σπιτιού σας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για τον εξωτερικό χώρο στο σπίτι σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...