Τρία Χρώματα στους Τοίχους του Παιδικού Δωματίου

Βάψιμο Παιδικού Δωματίου με Θάλασσα και Ουρανό!

Βάλτε αυτά τα χρώματα στο παιδικό δωμάτιο για ν’ αποκτήσουν τα παιδιά σας ήρεμα και έξυπνα μυαλουδάκια!

Αν μόλις ήρθε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της οικογένειας και το μεγαλύτερο αδερφάκι του θα κληθεί να μοιραστεί το «δικό του δωμάτιο» με το νέο μέλος, διακοσμήστε το παιδικό δωμάτιο με τέτοιο τρόπο ώστε να διαχωρίζονται οι χώροι του παιδιού και του βρέφους. Τα χρώματα που θα σας βοηθήσουν σε αυτή την αποστολή είναι το γαλάζιο και το γκρι! Δύο χρώματα που παραπέμπουν στη θάλασσα και τον ουρανό. Δύο σημεία που τη στιγμή που τα κοιτάζουμε, νιώθουμε λίγο πιο χαλαροί από πριν. Το ίδιο θα συμβεί και στους μικρούς μας φίλους, όποια κι αν είναι η ηλικία τους!

Χρωματίστε τους Τοίχους με Ρίγες

Έχετε παρατηρήσει ότι το νερό στη θάλασσα πολλές φορές αλλάζει απόχρωση ανάλογα με το βάθος και τον άνεμο; Αν το κρεβατάκι του παιδιού και η κούνια του μωρού ακουμπούν στον ίδιο τοίχο, δοκιμάστε να δημιουργήσετε το «εφέ» που σχηματίζουν τα νερά της θάλασσας στον τοίχο πίσω από το κρεβάτι και την κούνια. Διαχωρίστε με διαφορετικό χρώμα στον τοίχο τον χώρο του παιδιού και του μωρού. Διακοσμήστε τον κάθε χώρο ξεχωριστά.

Το μεγαλύτερο παιδί μπορεί να διαλέξει μόνο του πώς θέλει να διακοσμηθεί η δική του πλευρά. Έτσι θα του δώσετε την ευκαιρία να πάρει πρωτοβουλία αλλά και να μη νιώσει ότι παραμελείται επειδή ήρθε στον κόσμο δεύτερο παιδί. Μια άλλη ιδέα είναι να σχηματίσετε ρίγες στον τοίχο, που θα βάψετε σε διάφορους τόνους του γαλάζιου και του γκρι, δημιουργώντας διαφορετικά επίπεδα και φέρνοντας τη φύση ένα βήμα πιο κοντά στο δωμάτιο που κοιμούνται τ’ αγγελούδια σας. Αντί για ρίγες, μπορείτε να σχηματίσετε γεωμετρικά σχήματα στον τοίχο!

Εμπιστευτείτε για τη διαδικασία το NEOPAL ECO της Vivechrom, το οικολογικό πλαστικό χρώμα κορυφαίας ποιότητας χωρίς αμμωνία, ιδανικό για εσωτερικούς χώρους που κατοικούνται. Έτσι, τα παιδιά σας θα κοιμούνται και θα ξυπνάνε ήρεμα και υγιή!

Μπλε Σκούρο στη Διακόσμηση Παιδικού Δωματίου

Μια ακόμη ιδέα είναι να βάψετε τους τοίχους του παιδικού δωματίου με πιο σκούρο μπλε χρώμα, που θα ξεκουράζει τα μάτια των θεατών, ενώ ταυτόχρονα θα τους ταξιδεύει σε καλοκαιρινές αναμνήσεις.

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση του παιδικού δωματίου, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή. Μάθετε περισσότερα στο website της Vivechrom.

Βρείτε μας στο Facebook και στο YouTube για να μαθαίνετε πρώτοι όλες τις νέες ιδέες διακόσμησης με αναλυτικές οδηγίες για να τις πετύχετε!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...