Φούξια Χρώμα στη Διακόσμηση της Τραπεζαρίας

Βάλτε Φρουτώδη Χρώματα στους Τοίχους της Τραπεζαρίας!

Σας αρέσει να καλείτε τους φίλους σας στο σπίτι για φαγητό και γέλιο, αλλά τις περισσότερες φορές, θα καταλήξετε να συζητάτε για δύσκολα θέματα που προκαλούν ένταση ανάμεσα στους καλεσμένους.

Μήπως πάθατε ντε ζαβού; Αν ναι, τότε σκεφτείτε το εξής: Με ποιους συνδυασμούς χρωμάτων θα μπορούσα να διακοσμήσω το χώρο της τραπεζαρίας για να ρέει μια γαλήνια αύρα στο χώρο;

Η Vivechrom έχει την απάντηση και σε αυτό το άρθρο σας βοηθά να την κάνετε πραγματικότητα: Διακοσμήστε με ροζ σορμπέ, φούξια και πορτοκαλί συνδυασμένα με γήινες αποχρώσεις, που θα ισορροπήσουν την έντασή τους.

Τοίχος σαν Μπουκίτσα από το Φρούτο του Δράκου

Εσείς γνωρίζετε το φρούτο του Δράκου; Πρόκειται για ένα χυμώδες φρούτο από τη νοτιοανατολική Ασία, που χαρακτηρίζεται από έντονο ροζ χρώμα στο εξωτερικό του και μέσα μοιάζει με άσπρο ακτινίδιο. Λέγεται φρούτο του Δράκου γιατί η φλούδα του μοιάζει με το δέρμα του δράκου! Αφήστε αυτό το εξωτικό φρούτο να σας εμπνεύσει κι εντάξτε το φούξια στη διακόσμηση του σπιτιού σας. Μια ματιά στην παραπάνω φωτογραφία θα σας πείσει ότι είναι πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί ξανά ένταση μεταξύ των καλεσμένων μέσα σε μια τραπεζαρία με αυτό το χρώμα στους τοίχους!

Smoothie Φράουλα στον Τοίχο της Τραπεζαρίας

Ροζ Σορμπέ Χρώμα στους Τοίχους της Τραπεζαρίας

Επιλέξτε ένα θαμπό ροζ - σορμπέ για το βάψιμο των τοίχων στην τραπεζαρία. Θα δώσει στο χώρο τη γλυκύτητα που έχει ένα δροσιστικό smoothie φράουλα που απολαμβάνετε τ’ απογεύματα του καλοκαιριού στο μπαλκόνι σας. Εμπιστευτείτε το πλαστικό χρώμα NEOPAL ULTRA RESIST  της Vivechrom, το νέο πλαστικό ματ χρώμα με υδρόφοβη τεχνολογία. Έτσι, δεν θα χρειαστεί ν’ ανησυχήσετε ξανά για λεκέδες στους τοίχους από σάλτσα και κρασί που θα κάνουν τα παιδιά. Το συγκεκριμένο χρώμα δημιουργεί μία υδρόφοβη μεμβράνη που μετατρέπει τους κοινούς λεκέδες, όπως λάσπη, αναψυκτικά κλπ. σε υγρές σταγόνες που ρέουν στην επιφάνεια του χρώματος χωρίς να διεισδύουν σε βάθος.

Για του λόγου το αληθές, δείτε τη «μάχη» κρασιού versus NEOPAL ULTRA RESIST στον τοίχο από έναν παλαιότερο διαγωνισμό της Vivechrom!

Ψημένος Πηλός στον Τοίχο και Kεριά στο Τραπέζι

Σομόν Πορτοκαλί Χρώμα στην Τραπεζαρία

Αν επιθυμείτε ο χώρος που μοιράζεστε φαγητό και σκέψεις με τους αγαπημένους σας να αποπνέει θαλπωρή, τότε το ψημένο πορτοκαλί χρώμα στους τοίχους είναι το χρώμα που ζητάτε! Μοιάζει με το χρώμα που παίρνει ο πηλός όταν ψήνεται και σε συνδυασμό μ’ ένα ξύλινο μοναστηριακό τραπέζι στο κέντρο του δωματίου, θα ζεστάνει το χώρο και οι καλεσμένοι σας θα αισθάνονται άνεση και χαρά μέσα σ’ ένα τέτοιο περιβάλλον. Αν το τραπέζι είναι παλαιό και φθαρμένο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα χρώμα για ξύλο για να το κάνετε να μοιάζει σαν καινούργιο!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων και τη διακόσμηση της τραπεζαρίας, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για την τραπεζαρία σας στο website της Vivechrom!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...