Μπλε γκρι τραπεζαρία

Αποδεχτείτε τη σκοτεινή πλευρά σας!

Αποδεχτείτε τη σκοτεινή πλευρά σας!

Δείτε πώς θα προσθέσετε βάθος και προσωπικότητα στο νέο σας σπίτι τολμώντας σκοτεινές αποχρώσεις


Η επιλογή αποχρώσεων από το σκούρο άκρο του φάσματος των χρωμάτων είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος για να δώσετε προσωπικότητα στο νέο σας σπίτι, ενώ το αποτέλεσμα θα δείχνει πραγματικά εκλεπτυσμένο, χωρίς όμως να σας κοστίσει μια περιουσία. Ωστόσο, πολλοί από εμάς δεν τολμάμε σκούρες αποχρώσεις, επειδή δεν νιώθουμε σίγουροι για το πώς θα τις χρησιμοποιήσουμε.

Μεγαλώστε έναν χώρο


Κυριαρχεί η αντίληψη ότι οι σκούρες αποχρώσεις μικραίνουν οπτικά έναν χώρο. Όμως, κάποιες σκούρες αποχρώσεις – όπως βαθειά, μελανά μπλε – είναι στην πραγματικότητα λιγότερο επιβλητικά από ότι νομίζετε και θα κάνουν έναν μικρό χώρο να δείχνει μεγαλύτερος και πολύ πιο ευρύχωρος από ότι είναι πραγματικά.

 

Επιλέξτε ένα ζεστό συνδυασμό


Η επιλογή ενός σκουρότερου χρωματικού συνδυασμού θα κάνει ένα δωμάτιο να δείχνει ζεστό και οικείο στη στιγμή. Σκεφτείτε να επιλέξετε πλούσια, βαθιά κόκκινα: καθώς «φέρνουν» τους τοίχους πιο κοντά, μπορούν να κάνουν ένα μεγάλο δωμάτιο να δείξει αμέσως πιο ζεστό.

Δημιουργήστε μια οφθαλμαπάτη


Αν βάψετε το σοβατεπί ή την κάσα της πόρτας σε σκούρες αποχρώσεις, θα δημιουργήσετε μια οφθαλμαπάτη χώρου στο σπίτι σας, μιας και τα σκούρα χρώματα προσθέτουν βάθος στο χώρο. Σκούρα, βασιλικά μπλε ξεχωρίζουν ως φρέσκα και κομψά δίπλα σε ανοιχτόχρωμους τοίχους, ενώ μια απόχρωση στο χρώμα του καφέ ταιριάζει με πιο γήινες παλέτες.

 

Δώστε έμφαση


Ένας σκούρος, τολμηρός χρωματικός συνδυασμός θα δώσει άμεσα έμφαση και στυλ στο νέο σας σπίτι. Το βαθύ γκρι ανθρακί είναι μια ευέλικτη επιλογή που ταιριάζει σχεδόν με τα πάντα!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...