Ανανέωση Διακόσμησης Σπιτιού με Χρώμα

Ανανεωθείτε με Εύκολες Ιδέες Διακόσμησης!

Προσθέστε προσωπικότητα στο σπίτι σας με αυτές τις εύκολες ιδέες βαψίματος. Δε θέλει πολύ για να δώσετε στο σπίτι μια νότα πέρα από τα συνηθισμένα. Στην εποχή του DIY, δείτε τι μπορεί να κάνει λίγο χρώμα, με δημιουργικότητα και έξυπνες ιδέες ανανέωσης.

Project 1

Έντονα Χρώματα στους Τοίχους

Ένας καλός τρόπος για να προσθέσετε προσωπικότητα σε ένα δωμάτιο, είναι με έναν τοίχο δύο αποχρώσεων. Χρησιμοποιώντας την πιο ανοιχτή απόχρωση στο πάνω μισό, θα δώσετε στον χώρο μια ευάερη αίσθηση. Και η παλιά συρταριέρα δείχνει υπέρκομψη και μοναδική, όταν την ενσωματώσετε στη διχρωμία! Στην παραπάνω φωτογραφία απεικονίζονται οι αποχρώσεις: 50YR 74/043 και 50YR 36/263.

Project 2

Βάψιμο Κρεβατιού με Παστέλ Χρώματα
Βάψιμο Κρεβατιού με Παστέλ Χρώμα

Ξυπνήστε χαρούμενα κάθε πρωί με μια κρεβατοκάμαρα γεμάτη θετική ενέργεια που σας φτιάχνει τη μέρα. Το σιδερένιο κρεβάτι συνήθως σε μαύρο ή γκρι χρώμα αλλάζει εύκολα και γίνεται πανέμορφο με παστέλ απόχρωση! Για το βάψιμο του κρεβατιού έχει χρησιμοποιηθεί η απόχρωση 70GY 83/100.

Project 3

Ιδέα Διακόσμησης με Βάψιμο Καρέκλας
Βάψιμο Καρέκλας με Σκούρο Χρώμα

Δώστε σε παλιές καρέκλες και σκαμπό μια στιλάτη νέα εμφάνιση. Αλλάξτε τους χρώμα και ταιριάξτε τα στη νέα σας διακόσμηση, βάφοντάς τα σε άλλη απόχρωση! Στο παραπάνω project έχουν χρησιμοποιηθεί οι αποχρώσεις: 50RB 13/107 και 90YR 73/029.

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...