Διακοσμήστε το Σπίτι σας με Γαλάζιο Χρώμα

Ανανέωση Χώρου με Χρώμα στους Τοίχους

Θέλετε ν' ανανεώσετε το σπίτι σας κάνοντάς το να φαίνεται μεγαλύτερο; Δεν υπάρχει πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος από το χρώμα στους τοίχους. Αλλάζει τη διακόσμηση του σπιτιού στο πι και φι, δίνοντας νέα αίσθηση στον χώρο σας!

Αν και δεν υπάρχει τρόπος ν’ αυξήσετε τα τετραγωνικά του χωρίς να χτίσετε περισσότερο χώρο, υπάρχει ωστόσο τρόπος να κάνετε τον χώρο σας να φαίνεται μεγαλύτερος στο μάτι! Άλλωστε όλα είναι θέμα οπτικής σ’ αυτή τη ζωή. Παίξτε με τα χρώματα στους τοίχους για να δώσετε ανάσα στο σπίτι σας και στην αίσθηση που σας αφήνει όταν χαλαρώνετε στον καναπέ σας!

Γαλάζια Προοπτική στη Διακόσμηση Εσωτερικού Χώρου

Το γαλάζιο είναι ένα χρώμα που θ’ «ανοίξει» με μιας το χώρο σας, ιδίως αν βάψετε με αυτό την επιφάνεια κάποιου τοίχου στον ενιαίο χώρο του σπιτιού. Αν όλοι οι χώροι του σπιτιού είναι σε ένα δωμάτιο, ακόμη καλύτερα! Βάψτε όλους τους τοίχους με ανοιχτό γαλάζιο εκτός από έναν που θ΄αφήσετε για το βασιλιά των χρωμάτων, το λευκό! Με αυτόν τον τρόπο θα δώσετε βάθος και καλοκαιρινή διάθεση στη διακόσμηση εσωτερικού χώρου του σπιτιού σας!

Εμπιστευτείτε το NEOPAL ECO, το οικολογικό πλαστικό χρώμα της Vivechrom με άψογο ματ φινίρισμα και μεγάλη καλυπτικότητα που θα κρατήσει τις αποχρώσεις στους τοίχους του σπιτιού σας ζωντανές για πολλά χρόνια!

Παστέλ και Φιστικί Χρώμα στους Τοίχους

Παστέλ Χρώματα στη Διακόσμηση του Σπιτιού

Η διακόσμηση του σπιτιού μας είναι το κλειδί για να γίνει αυτό ένας χώρος ευχάριστος, που θα μας εμπνέει. Αν στον ενιαίο χώρο του σπιτιού σας εντάσσονται και άλλα δωμάτια λόγω έλλειψης χώρου, όπως το γραφείο, τότε το μόνο που χρειάζεται είναι να παίξετε έξυπνα με τα χρώματα στους τοίχους. Τα παστέλ όπως το σομόν και το φιστικί είναι ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε ζώνες στον ενιαίο χώρο διαχωρίζοντας τους χώρους όπως στη φωτογραφία παραπάνω. Βρείτε το πλησιέστερο συνεργαζόμενο κατάστημα και προμηθευτείτε σήμερα τα χρώματα που θα μεταμορφώσουν τον χώρο σας!

Extra Tip: Το γραφείο έχει έξυπνα τοποθετηθεί κάτω από τη σκάλα και όποιος κάθεται σε αυτό, αντικρίζει το φωτεινό φιστικί, ένα χρώμα που ξεκουράζει τα μάτια!

Aν χρειάζεστε κάποια συμβουλή για τους συνδυασμούς χρωμάτων, μπορείτε, προτού ξεκινήσετε να βάφετε, να χρησιμοποιήσετε τη Δωρεάν Υπηρεσία Επαγγελματία Διακοσμητή της Vivechrom. Δείτε περισσότερες ιδέες διακόσμησης για τον χώρο σας στο website της Vivechrom και στη σελίδα μας στο Facebook!

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...