Κόκκινη κουζίνα με λευκά ντουλάπια και σκάλα

Ανανέωση Κουζίνας με 3 Εύκολους & Γρήγορους Τρόπους

Θέλετε ανανεωμένη διακόσμηση κουζίνας; Μη βιαστείτε να ξηλώσετε τα πάντα!

Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί όλοι καταλήγουν στην κουζίνα στα πάρτυ; Μα επειδή η κουζίνα είναι η καρδιά του σπιτιού! Δεν είναι μόνο ένας πρακτικός χώρος που εξυπηρετεί την καθημερινή ζωή της οικογένειας (συμπεριλαμβάνονται: διάβασμα για τα παιδιά, χαοτικά πρωινά και μαγειρέματα του Σαββατοκύριακου), είναι επίσης ένας χώρος που θέλουμε να δείχνει ωραίος, ειδικά σε κοινωνικές εκδηλώσεις και καλέσματα. Περνάμε τόσο χρόνο στην κουζίνα, που δικαιωματικά της αξίζει λίγη αγάπη και φροντίδα. 

Αισθάνεστε λοιπόν ότι είναι καιρός για μια ανακαίνιση στην κουζίνα; Μη βιαστείτε να ξηλώσετε τα πάντα! Δοκιμάστε μερικούς εύκολους τρόπους ανανέωσης και διακόσμησης κουζίνας με χρώμα.

1. Ντουλάπια για φίλημα

 

Δυσκολία: Μέτρια

Χρόνος: ένα Σαββατοκύριακο

Αν τα ντουλάπια σας μοιάζουν σαν να βγήκαν από ταινία τρόμου για κουζίνες, μη φοβάστε! Ένα φρεσκάρισμα των ντουλαπιών με χρώμα θα αλλάξει άμεσα την κουζίνα σας και θα την κάνει να δείχνει πιο σύγχρονη και άνετη. Επιλέξτε καθαρό λευκό για ένα εκλεπτυσμένο αποτέλεσμα, ή ένα απαλό ουδέτερο χρώμα ή και παστέλ αποχρώσεις για μια κουζίνα γλυκειά και οικεία, με πιο παραδοσιακό στυλ. 

Αν τα ντουλάπια σας έχουν τζάμι, βάψτε το εσωτερικό τους σε ένα διαφορετικό χρώμα από το εξωτερικό τους, και τραβήξτε όλα τα βλέματα - αυτό θα σας παρακινήσει να κρατάτε τακτοποιημένα και τα πράγματα που φυλάτε μέσα! 

Δείτε πώς να βάψετε τα ντουλάπια της κουζίνας σας εδώ.

Οι αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται εδώ είναι οι: 10YR 38/318, 30RR 15/375 και 54RR 09/276.

2. Χρωματιστές καρέκλες!

 

Δυσκολία: Ευκολότερο από ότι δείχνει

Χρόνος: Μία ημέρα

Αν οραματίζεστε τον ιδανικό χώρο όπου θα τρώτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας, τότε με λίγο χρώμα μπορείτε να ανανεώσετε τις καρέκλες της κουζίνας για να δείξουν σαν καινούργιες. Τα χρωματιστά πόδια στις καρέκλες θα φέρουν έναν παιχνιδιάρικο αέρα στην κουζίνα σας, ειδικά αν έχετε ενιαία κουζίνα με σαλόνι ή τραπεζαρία. Δείτε στο βίντεο πώς μπορείτε να φτιάξετε τις χρωματιστές καρέκλες. Χρησιμοποιήστε οικολογική ριπολίνη νερού Aquachrom Eco και ολοκληρώστε τη διακόσμηση κουζίνας σας με ένα απαλό χαλί κάτω από τις καρέκλες. 

red kitchen with ladder

3. Σκάλα-βοηθός

 

Δυσκολία: Πανεύκολο

Χρόνος: Λίγες ώρες

Ο χώρος είναι συχνά πολυτέλεια, έτσι στις σύγχρονες κουζίνες πρέπει να προσπαθήσουμε διπλά για να γίνουν λειτουργικές και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες μας. Μεταμορφώστε μια απλή ξύλινη σκάλα με τη βοήθεια του χρώματος και μετατρέψτε την σε έναν πολύτιμο βοηθό: κρεμάστε τα εργαλεία σας, τις πετσέτες, ακόμη και τα βιβλία μαγειρικής, ώστε να έχετε δίπλα σας όσα χρειάζεστε. Επιλέξτε ένα δροσερό γκρι ή λευκό με φόντο ένα εντυπωσιακό κόκκινο στον τοίχο και θα έχετε ένα εντυπωσιακό διακοσμητικό στοιχείο στην κουζίνα σας, που θα είναι και πρακτική λύση αποθήκευσης σε μια ανεκμετάλλευτη γωνιά. 

Η απόχρωση που χρησιμοποιείται εδώ είναι η: 16YR 16/594

Vivechrom Visualizer app
Ανάκτηση των δεδομένων, περιμένετε...